2012/04/25, 10:28 PM
ما یه معمار داشتیم که با توجه به اینکه تحصیلات دانشگاهی نداشت اما به خاطر داشتن تجربه کاری از خیلی از معمارهای دانش آموخته متبحر تر بود الان امریکاست. البته طبق آخرین خبری که ازش داشتم الان رو نمی دونم. ایشون یکی از افتخاراتشون این بود که در سازه سر در دانشگاه تهران مشارکت داشتند (مشارکت داشتند طراح و معمارش کس دیگری است). اینو جایی مطرح کردم یه بنده خدایی چنان محکم ابراز کرد که نه دانشگاه تهران قدمتش خیلی زیاده و... فردای اون روز سر کلاس حقوق اساسی قدمت دانشگاه تهران مطرح شد اما از سال ساخت سردرش چیزی گفته نشد. این شد که اومدم طی یه سرچ ساده به سال تاسیس و معمار طراح سر در دانشگاه تهران و میدان آزادی رسیدم. دیدم که اون بنده خدا (معمار) مسیحیه، بیچاره لاف نزده و راست گفته چون به سنش می خورد. اینکه اون شب کوتاه اومدم احساس کردم خب این بابا حتمن درست می گه. اینکه به عمد بعضی چیزها رو غلط می نویسید وقتی کاربرد مثبت داره که همه درست اون رو بدونند و شما غلط بنویسید و باعث جلب توجه بشید که اینم مختص سایتهای طناز هستش نه جاهای دیگه جاهای دیگه به خاطر نداشتن یا وقت لازم یا... هست. از اونجایی که همیشه ارسالاتم طولانی هستش اینم مستثنی نیست. همه می دونیم که tomato یعنی گوجه فرنگی. اما الان یه تعداد از شهرهای جنوبی به سیب زمینی می گن تَماتَه این تَماتَه همون tomato هستش که وقتی جنوب ایران تحت اشغال انگلیس و پرتغال بوده توسط اونها به کار برده می شده. حیف نیست که بر سر لغات فارسی یا بهتر بگم پارسی یه همچین بلایی بیاد؟ به هر حال من خودم درست خیلی از لغات رو بلد نیستم. خوشحال می شم وقتی فرصتی دست می ده و نوشته ای رو می خونم تو زمینه یادگیری هم بهم کمک کنه. سلاح مملکطخیش خثرواندانند.
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش