2012/04/24, 12:18 PM
روزانه 3 موز بخورید
ایرنا - محققان دریافته اند كه مصرف سه موز در روز به ترتیب در وعده های صبحانه، نهار و شام احتمال ایجاد یك لخته خونی را در مغز تا حدود 21 درصد كاهش می دهد.
به گزارش دیلی میل، این یافته ها نشان می دهد كه با مصرف سایر غذاهای غنی از پتاسیم مانند اسفناج، خشكبار، شیر، ماهی و عدس می توان از بروز سكته مغزی جلوگیری كرد.
هرچند مطالعات قبلی نشان داده بود كه مصرف موز برای كنترل فشار خون و پیشگیری از بروز سكته مغزی مهم است اما نتایج این مطالعات همواره ثابت نبوده است .
در این تحقیق ، دانشمندان اطلاعات ناشی از 11 مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل كردند.
آنها دریافتند كه مصرف روزانه حدود 1600 میلی گرم پتاسیم كه كمتر از نصف 3500 میلی گرم پتاسیمی است كه در روز برای یك فرد بزرگسال توصیه می شود خطر بروز سكته مغزی را بیش از یك پنجم كاهش می دهد.
بر اساس این گزارش، موز به طور متوسط حاوی حدود 500 میلی گرم پتاسیم است كه به كاهش فشار خون و كنترل توازن مایعات در بدن كمك می كند.
مقدار بسیار كم پتاسیم می تواند به بی نظمی ضربان قلب، زودرنجی، تهوع و اسهال منجر شود.
محققان دانشگاه 'وارویك' و دانشگاه 'ناپل' می گویندكه مصرف پتاسیم در بیشتر كشورها كمتر از مقداری است كه در روز توصیه می شود. اما اگر مصرف كنندگان غذاهایی با میزان بیشتر پتاسیم مصرف كنند و مصرف نمك خود را كاهش دهند ، آمار سالانه مرگ ناشی از سكته مغزی به بیش از یك میلیون نفر در سال كاهش می یابد.
این مطالعه در مجله American College of Cardiology منتشر شده است.
ایرنا - محققان دریافته اند كه مصرف سه موز در روز به ترتیب در وعده های صبحانه، نهار و شام احتمال ایجاد یك لخته خونی را در مغز تا حدود 21 درصد كاهش می دهد.
به گزارش دیلی میل، این یافته ها نشان می دهد كه با مصرف سایر غذاهای غنی از پتاسیم مانند اسفناج، خشكبار، شیر، ماهی و عدس می توان از بروز سكته مغزی جلوگیری كرد.
هرچند مطالعات قبلی نشان داده بود كه مصرف موز برای كنترل فشار خون و پیشگیری از بروز سكته مغزی مهم است اما نتایج این مطالعات همواره ثابت نبوده است .
در این تحقیق ، دانشمندان اطلاعات ناشی از 11 مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل كردند.
آنها دریافتند كه مصرف روزانه حدود 1600 میلی گرم پتاسیم كه كمتر از نصف 3500 میلی گرم پتاسیمی است كه در روز برای یك فرد بزرگسال توصیه می شود خطر بروز سكته مغزی را بیش از یك پنجم كاهش می دهد.
بر اساس این گزارش، موز به طور متوسط حاوی حدود 500 میلی گرم پتاسیم است كه به كاهش فشار خون و كنترل توازن مایعات در بدن كمك می كند.
مقدار بسیار كم پتاسیم می تواند به بی نظمی ضربان قلب، زودرنجی، تهوع و اسهال منجر شود.
محققان دانشگاه 'وارویك' و دانشگاه 'ناپل' می گویندكه مصرف پتاسیم در بیشتر كشورها كمتر از مقداری است كه در روز توصیه می شود. اما اگر مصرف كنندگان غذاهایی با میزان بیشتر پتاسیم مصرف كنند و مصرف نمك خود را كاهش دهند ، آمار سالانه مرگ ناشی از سكته مغزی به بیش از یك میلیون نفر در سال كاهش می یابد.
این مطالعه در مجله American College of Cardiology منتشر شده است.
" Ickle me, Pickle me, Tickle me. Too "