2012/04/19, 01:29 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/04/19, 01:30 PM، توسط h.kakavand.)
(2012/04/18, 09:08 PM)روژینا نوشته است: من امروز رفتم مطب دکتر نیکنام. بار اول بود میرفتم دکتر برایم یک سری آزمایشات نوشت که بروم یک آزمایشگاه خوب( گفت چون هر آزمایشگاهی این آزمایشات رو نداره) مثل مسعود انجام بدهم.
تا این جایش خوب مشکلی نبود اما بعد گفت یک چند تا آزمایش هم هست که باید مطب خودم انجام بدم اومدم بیرون دیدم منشی اش 3 تا آزمایش نوشت توی یک یادداشت به اسمهای vep EEG , Tct . گفت که هزینه اش هم میشه 500000 تومن اولش فکر کردم اشتباه شنیدم اما دوباره که ازش پرسیدم دیدم نه همونه
شما ها هم این آزمایشات رو دادید ؟ چقدر پرداخت کردید؟ دارم دیوانه میشم گفت دکتر هیچ بیمه ایی رو هم قبول نمی کنه
دوست عزیز
یکسری از این آزمایشات برای تشخیص کامل تر گرفته می شود و من همه اینها رو دادم و شاید خیلی بیشتر از این ها، ولی شما برای اینکه اینقدر هزینه ندید، می تونید به آزمایشگا ههای دولتی یا تحت پوشش بیمه برید و یا اینکه با آزمایشگا های که با انجمن قرارداد دارند می توانید سر بزنید
یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.