(2012/04/02, 01:02 AM)maedeh نوشته است: با اینکه با حرفی که در مورد این دوستمون زدم توچت همهتون بهم توپیدین و گفتین شعاررررررررررررررررررررر میدم
اما هم چنان سر حرفم هستم و میگم که برخوردتون درست نبود چون هرکسی شخصیت داره ادمیایی که همش میگین چرا تحصیلرکردهامون اینجورن همیشه به خودتونم نگاه کنید ماشاالله همتون تحصیلکرده هستین اقایی که برگشتی گفتی دلیل ام ای داشتن برای ازدواج غیره منطقی اره برای تو یا x y شاید باشه اما برای یکی غیره منطقی نیست بچه های که همش مشکلات مربوط به ام اس و ترحم و مشکلاتی کار شفل ازدول رو از دید اجتماع میبینید چرا سعی در تغییریش نم یکنید شماها همتون سریع و واضح اومدین نسبت به نظر و عقیده این دوستمون جنا گرفتینکه نیاز به ترحم نداریم خودت مشکل داری و از این چیزا این اقا یه عفیده ای داره و باید احترام بزاریم حالا طرز بیانش نامناسب بود که قربونش برم طرز بیان خیلی های دیگه هم در جواب ایشون نامناسب بود اگه شماها فکر می کنید من شعار دادم اوکی پای خودتون فکر دارین و انتخاب اما سعی کنید واقع بینانه نگاه کنید و سعی کنید منطقی برخورد کنید چه با این چه با هرکی دیگه ادم باید راه درست رو نشون بده با احترام اقای که سیاستو اوردی وسط سیاست باید دمکراسی هم داشته بااشه پس بزارین نظر و عقاید زده بشه و با منطق و احترام جواب بدین من ام اس دارم مثل همتون با خیلی از این مواردم روبه رو شدم اگه شعار بود هیچ وقت این حرفارو نمیززدم خدای بالای سرم هست دلیلی به شعار نیست شماها دیدتونو تغییر بدین اگه کسی هم اومد جلو چه درست چه غلظ بیان کرد حرفوباید رو شننش کنید اما تا دیدتون اینه که ترحم دارن به نظرم جامعه همین حالتی به ام اس و ام اسی نگاه میکنه وخانومای که گفتین موفقین ان شاالله همیشه باشین اما موفقیت همیشه شغلی درسی زندگی نیست موفقیت میتونه تغییر دید یکی بازم میگم با رعایت احترامممم و منطقم باشه و اقایی که گفتی پستم هست ناراحت نشم من بزرگتر از این موارد نتونسته ناراحتم کنه اگه رفتم چون یکی از دوستام کاره خوبیو بهم یا داد گفت عصبی هستی سکوت کن ئ تا اصولت اشتباه انتقال پیدا نکنه
شب همتون آلبالویی به رفتار خودتونم با این کاربر فکر کنید
مائده جون حرفه این کاربر عزیز اصلا غیر منطقی نیست ازدواج حقشه بابا کجای دنیا ندیده گفتن ما با این ازدواج میکنیم؟؟
بیا ببین بپسند ما که حرفی نداریم ...خوشحالم هستیم شما یکی از دوستای ما رو خوشبخت کنی
مائده جون ما جبهه نگرفتیم....
دوستانی که در این تاپیک نظرشون رو دادند همون کسایی بودند که این گفته رو ترحم دونستند از جمله خوده من
در ثانی :
این جواب در مقابله سواله من بود که ازدواج با فرده ام اسی خوبه یا سالم؟
اگر دلیل این موضوع ذکر میشد انقد پستهای مخالف دریافت نمیشد
فعلا سکوت را برگزیدیم ............