2012/03/19, 10:26 PM
(2012/03/19, 10:06 PM)farc85 نوشته است: با سلام و خسته نباشد و تشکر از سایت خوب و کاملتون
پسری هستم 26 ساله ، و خواهری دارم که سالهاست مبتلا به ام اس بوده و تحت درمان است.
تا حدود سه ماه پیش هیچ علامت مشکوکی در خودم نمیدیدم تا اینکه 3 ماه قبل دست چپم از کتف تا انگشتان دچار خارش و حالت گزگز شده بود. به دکتری که خواهرم تحت نظر او مداوا میشود مراجعه کردم ، ایشون معایناتی روی چشم و تعادل و چکش و راه رفتن و ... انجام داد و گفت که مشکلی در مورد ام اس ندارم و مربوط به عدم تحرک و ورزش و کار با کامپیوتر است چون کارم همیشه پشت میزی است
آن مشکل پس از 5-6 روز برطرف شدو هر از گاهی خارش خیلی جزیی بجای مانده که مهم به نظر نمیومد.
5 روز قبل یک مسئله مهمی من رو دچار استرس کرد و از صبح فردایش متوجه شدم که نیمه راست شکم و پای راستم کلا گزگز میکند . البته حالت بیحسی ندارد و خارش نمیکند .
اخیرا آزمایش خون هم داده بودم ( 10 روز پیش ) و قند و ... نداشتم و فقط تری گلیسیریدم 205 بود که 5 تا بیشتر بود.
البته حرفم رو هم کامل کنم که مشکلی در تعادل و ایستادن یا راه رفتن ندارم و از همه علایمی رو که تو سایتها و سایت شما خوندم تنها این مشکل گزگز و خارش رو یکبار در دست و الان هم در پای راست و نیمه راست شکم دارم .
الان 20 روز بعد قراره ازدواج کنم ، و این مسئله خیلی نگرانم کرده . میخواهم بدونم این شرایط جز علایم ام اس هست و نیاز به مراجعه مجدد پزشک و ام آر آی هست یا نه ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید . مرسی
سلام راستش من خودم تازه چند ماهه متوجه بیماری ام شده ام.ان شا الله در مورد شما ام اس نیست ولی به نظر من بهتره جانب احتیاط رو در نظر بگیرید و ام ار ای انجام بدید و نسبت به خودتون در این مورد بیشتر توجه کنید ضرر که نداره با آرزوی شادکامی و خوشبختی برای همه دوستان

اگر با من نبودش هیچ میلی ، چرا ظرف مرا بشکست لیلی