2012/03/17, 03:19 PM
چاشنی که از پیری زودرس جلوگیری میكنداگر می خواهید به پیری زودرس مبتلا نشوید، از این چاشنی بخورید؟
آبلیمو از پیری زودرس جلوگیری میكند
متخصص تغذیه گفت: مصرف آبلیمو از پیری زودرس جلوگیری می كند و منجر به افزایش بینایی چشم می شود.
مرتضی صفوی افزود: آبلیمو منبع مهم اسید سیتریك و اسكوربیك است كه كنترلكننده اسید اوریك است.
وی ادامه داد: آبلیمو در هضم غذا و نیز درمان بسیاری از بیماری های معده تاثیر دارد.
صفوی اضافه كرد: آبلیمو در درمان سرماخوردگی، تنگی نفس، رماتیسم، دیابت، گلودرد چركی، غلظت خون، تب، دردهای كلیه و شكم، سنگ های كلیوی و چربی خون تاثیر مستقیم دارد.
" مصرف آبلیمو در كنار مصرف گوشت قرمز و تخم مرغ، سبب افزایش آهن بدن می شود بنابراین به دختران توصیه می شود روزانه این ماده غذایی را برای جلوگیری از كمبود آهن مصرف كنند. "
صفوی تصریح كرد: مصرف گوشت قرمز و تخم مرغ در دوران بلوغ، تضمین كننده سلامت مادران آینده است چرا كه دختران در سن بلوغ برای جبران فقر آهن، نیازمند تغذیه ای مناسب هستند.
وی گفت: براساس مطالعات انجام شده، بسیاری از مشكلات دوران بارداری و تولد نوزادان نارس، ارتباط مستقیم با وضع تغذیه مادر در زمان قبل از بارداری و سنین قبل از ازدواج دارد.
صفوی افزود: دخترانی كه زندگی خود را با تغذیه ناكافی در دوران كودكی همراه با بیماری شروع كرده و به دوره نوجوانی پا می گذارند، از یك طرف به علت كمبودهای تغذیه ای با كاهش قدرت یادگیری، افت تحصیلی، افزایش ابتلا به بیماری ها و كاهش توانمندی ذهنی و جسمی مواجه می شوند و از سوی دیگر، پس از ازدواج نمی توانند دوران بارداری شیردهی خوبی داشته باشند.
آبلیمو از پیری زودرس جلوگیری میكند
متخصص تغذیه گفت: مصرف آبلیمو از پیری زودرس جلوگیری می كند و منجر به افزایش بینایی چشم می شود.
مرتضی صفوی افزود: آبلیمو منبع مهم اسید سیتریك و اسكوربیك است كه كنترلكننده اسید اوریك است.
وی ادامه داد: آبلیمو در هضم غذا و نیز درمان بسیاری از بیماری های معده تاثیر دارد.
صفوی اضافه كرد: آبلیمو در درمان سرماخوردگی، تنگی نفس، رماتیسم، دیابت، گلودرد چركی، غلظت خون، تب، دردهای كلیه و شكم، سنگ های كلیوی و چربی خون تاثیر مستقیم دارد.
" مصرف آبلیمو در كنار مصرف گوشت قرمز و تخم مرغ، سبب افزایش آهن بدن می شود بنابراین به دختران توصیه می شود روزانه این ماده غذایی را برای جلوگیری از كمبود آهن مصرف كنند. "
صفوی تصریح كرد: مصرف گوشت قرمز و تخم مرغ در دوران بلوغ، تضمین كننده سلامت مادران آینده است چرا كه دختران در سن بلوغ برای جبران فقر آهن، نیازمند تغذیه ای مناسب هستند.
وی گفت: براساس مطالعات انجام شده، بسیاری از مشكلات دوران بارداری و تولد نوزادان نارس، ارتباط مستقیم با وضع تغذیه مادر در زمان قبل از بارداری و سنین قبل از ازدواج دارد.
صفوی افزود: دخترانی كه زندگی خود را با تغذیه ناكافی در دوران كودكی همراه با بیماری شروع كرده و به دوره نوجوانی پا می گذارند، از یك طرف به علت كمبودهای تغذیه ای با كاهش قدرت یادگیری، افت تحصیلی، افزایش ابتلا به بیماری ها و كاهش توانمندی ذهنی و جسمی مواجه می شوند و از سوی دیگر، پس از ازدواج نمی توانند دوران بارداری شیردهی خوبی داشته باشند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............