2010/05/15, 06:06 PM
سلام
من امروز که نرفتم سرکار تا الان هم به جز دو ساعتش همش خواب بودم
انگار یه تریلی 18 چرخ رو حمل کردم.
خوب بریم سراغ دیدار کاشان
دوستا عزیز اول یه تشکر دسته جمعی از همتون می کنم
خیلی خوش گذشت
عالی بود
پریای عزیز خیلی خوش حالم که دیدمت و واقعا ممنون از زحمت هایی که کشیده بودی خیلی خجالت کشیدیم
آقا حامد خیلی لطف کردین واقعا همه چی عالی و مرتب بود کلی شرمنده
آقا مهدی ممنون از راهنمایی در مورد دکتر ولی خیلی کم حرف زدین و من خودمو کشتم تا یه بحثی ایجاد کنم که شما هم صحبت کنید ( البته با آقایون حرف می زدید ها ) و موفق هم شدم.
آقا حمید از چهرتون مثبتیه مثبتی می باره آخی که تا حالا از گوشیتون صدای دختر بیرون نیومده
آقا سینا که خیلی بهش زحمت دادم خیلی ممنون. فقط همش بهم می خندیدی چرا! :35::35: کلی زحمت کشیدی که اومدی راستی قضیه ی خواهش با سیگار به کجا کشید
آقا مرتضی خیلی لطف کردی که اومدی خوش حالم که دیدمت ولی یه کم اذیتم کردی یا ولی من جبران می کنم حالا ببین کی گفتم. :35::35:
مهسای عزیز خیلی باحال بودی از دیدنت کلی خوش حالم راستی گوجه سبز هم خوش مزه بود ( راستی گوجه سبز که سعیده آورده بود )
سعیده ی عزیز واقعا ممنون از خوراکی هایی که آورده بودی و واقعا ممنون از خوبی هات
نازنین عزیز خیلی خوش حالم که دیدمت از همه چی ممنون آخه من بیچاره کی زل زدم به شما! شماها که همش غیبتون می زد ولی جدا بازم خیلی خوش حالم عزیزم بمیرم که پات درد گرفت
علی آقا خیلی زحمت کشیدی که اومدی ( ولی بیشتر نازنین باید از اومدنت تشکر کنه ) ماشااله خوب تو ماشین خوابیدی ها!!
آقا حمید هم که خیلی خیلی زحمت کشید ( کلی هم خسته شد ) از همه چی ممنون خوش حالم که شما رو دیدم
بابت اون سوغاتی ها هم ممنون واقعا عزیزم خوش حال شدم که دیدمت و ممنون که کلی زحمت کشیدی که بیای
و اما آقا مجتبی: خیلی ممنون که این همه لطف کردین و اومدین بابت موزها واقعا ممنون دوست داشتیم بیشتر باهاتون آشنا بشیم
ماتیلات عزیز هم خوش حال شدم که صدات رو شنیدم و ناراحت از اینکه نبودی
آنارام عزیز جات خیلی خالی بود
آقا میرعلی یادم بود که داری کنکور میدی
نگار عزیز بچه ها خیلی تلاش کردن که پیدات کنن
همه ی دوستانی که نبودین جاتون خالی
و اما خودم: من بیچاره صدام عین این جیغ جیغو ها شده بود ( البته چون گلوم درد می کرد) به خاطر همین سر همو رو درد آوردم. واقعا خوش حالم که دیدمتون
راستی از آقای راننده هم کمال تشکر رو دارم
چون می دونست چی کار کنه که ما بیشتر کنار هم باشیم
دیدی من چقدر باهوشم
هیچ کدومتون متوجه کار با ارزش آقای راننده نشده بودید
من امروز که نرفتم سرکار تا الان هم به جز دو ساعتش همش خواب بودم
انگار یه تریلی 18 چرخ رو حمل کردم.
خوب بریم سراغ دیدار کاشان
دوستا عزیز اول یه تشکر دسته جمعی از همتون می کنم
خیلی خوش گذشت
عالی بود
پریای عزیز خیلی خوش حالم که دیدمت و واقعا ممنون از زحمت هایی که کشیده بودی خیلی خجالت کشیدیم
آقا حامد خیلی لطف کردین واقعا همه چی عالی و مرتب بود کلی شرمنده
آقا مهدی ممنون از راهنمایی در مورد دکتر ولی خیلی کم حرف زدین و من خودمو کشتم تا یه بحثی ایجاد کنم که شما هم صحبت کنید ( البته با آقایون حرف می زدید ها ) و موفق هم شدم.
آقا حمید از چهرتون مثبتیه مثبتی می باره آخی که تا حالا از گوشیتون صدای دختر بیرون نیومده
آقا سینا که خیلی بهش زحمت دادم خیلی ممنون. فقط همش بهم می خندیدی چرا! :35::35: کلی زحمت کشیدی که اومدی راستی قضیه ی خواهش با سیگار به کجا کشید
آقا مرتضی خیلی لطف کردی که اومدی خوش حالم که دیدمت ولی یه کم اذیتم کردی یا ولی من جبران می کنم حالا ببین کی گفتم. :35::35:
مهسای عزیز خیلی باحال بودی از دیدنت کلی خوش حالم راستی گوجه سبز هم خوش مزه بود ( راستی گوجه سبز که سعیده آورده بود )
سعیده ی عزیز واقعا ممنون از خوراکی هایی که آورده بودی و واقعا ممنون از خوبی هات
نازنین عزیز خیلی خوش حالم که دیدمت از همه چی ممنون آخه من بیچاره کی زل زدم به شما! شماها که همش غیبتون می زد ولی جدا بازم خیلی خوش حالم عزیزم بمیرم که پات درد گرفت
علی آقا خیلی زحمت کشیدی که اومدی ( ولی بیشتر نازنین باید از اومدنت تشکر کنه ) ماشااله خوب تو ماشین خوابیدی ها!!
آقا حمید هم که خیلی خیلی زحمت کشید ( کلی هم خسته شد ) از همه چی ممنون خوش حالم که شما رو دیدم
بابت اون سوغاتی ها هم ممنون واقعا عزیزم خوش حال شدم که دیدمت و ممنون که کلی زحمت کشیدی که بیای
و اما آقا مجتبی: خیلی ممنون که این همه لطف کردین و اومدین بابت موزها واقعا ممنون دوست داشتیم بیشتر باهاتون آشنا بشیم
ماتیلات عزیز هم خوش حال شدم که صدات رو شنیدم و ناراحت از اینکه نبودی
آنارام عزیز جات خیلی خالی بود
آقا میرعلی یادم بود که داری کنکور میدی
نگار عزیز بچه ها خیلی تلاش کردن که پیدات کنن
همه ی دوستانی که نبودین جاتون خالی
و اما خودم: من بیچاره صدام عین این جیغ جیغو ها شده بود ( البته چون گلوم درد می کرد) به خاطر همین سر همو رو درد آوردم. واقعا خوش حالم که دیدمتون
راستی از آقای راننده هم کمال تشکر رو دارم
چون می دونست چی کار کنه که ما بیشتر کنار هم باشیم
دیدی من چقدر باهوشم
هیچ کدومتون متوجه کار با ارزش آقای راننده نشده بودید
خدا یا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!