بچه ها برنامه دقیق اینجوری شد که :
- پنج شنبه صبح
- ساعت 4:30 الی 5
- میدون آزادي ( سر خيابون ترمينال غرب - انتهاي محمد علي جناح 50 متري ازادي )
زحمت مینی بوس آغ حامده کشید و گفت آزادی بریم چون : هم براي بچه هاي كرج و هم براي كسايي كه از فرودگاه و ترمینال ميان و اونايي كه تهران هستند مناسبه
اينجوري طرفاي 8 ميرسيم كاشان
- بقیه برنامه رو چون دوباره حامد با آغ راننده صحبت کرده و راننده ظاهرا بهتر از ما میشناخته ....
راننده گفته اول بریم گلاب گیری چون گلاب گیری ظهر خیلی شلوغ میشه و نمیتونیم بگیریم
- بعد بر مي گرديم و به باغ و حمام فين مي ريم و بعد آبشار و اونجا ناهار رو مي خوريم و بعد از اون چند تا آثار باستاني....
وقت شد آتشكده و خونه هاي ... رو هم ميبينيم
- زمان برگشت : ۵ الي ۶
ظاهرا پس فردا کلا در حال حرکتیم
خیلی ها لطف کردن و هزینه ثبت نام رو به حساب حامد واریز کردن ... خواهشا اونایی هم که هنوز واریز نکردن (یکیش خودم )... لطف کنن و واریز کنن ...
خیلی ممنونم از لطف همگی .... سلمان تو هم معافیت و بیخی ... پنج شنبه ساعت ۴:۳۰ میدون آزادی منتظریم
ندااااااااااا .... چرا نمیاین ؟؟؟؟ من قول میدم دیگه گیر ندم ... اذیتمون نکنین
- پنج شنبه صبح
- ساعت 4:30 الی 5
- میدون آزادي ( سر خيابون ترمينال غرب - انتهاي محمد علي جناح 50 متري ازادي )
زحمت مینی بوس آغ حامده کشید و گفت آزادی بریم چون : هم براي بچه هاي كرج و هم براي كسايي كه از فرودگاه و ترمینال ميان و اونايي كه تهران هستند مناسبه
اينجوري طرفاي 8 ميرسيم كاشان
- بقیه برنامه رو چون دوباره حامد با آغ راننده صحبت کرده و راننده ظاهرا بهتر از ما میشناخته ....
راننده گفته اول بریم گلاب گیری چون گلاب گیری ظهر خیلی شلوغ میشه و نمیتونیم بگیریم
- بعد بر مي گرديم و به باغ و حمام فين مي ريم و بعد آبشار و اونجا ناهار رو مي خوريم و بعد از اون چند تا آثار باستاني....
وقت شد آتشكده و خونه هاي ... رو هم ميبينيم
- زمان برگشت : ۵ الي ۶
ظاهرا پس فردا کلا در حال حرکتیم
خیلی ها لطف کردن و هزینه ثبت نام رو به حساب حامد واریز کردن ... خواهشا اونایی هم که هنوز واریز نکردن (یکیش خودم )... لطف کنن و واریز کنن ...
خیلی ممنونم از لطف همگی .... سلمان تو هم معافیت و بیخی ... پنج شنبه ساعت ۴:۳۰ میدون آزادی منتظریم
ندااااااااااا .... چرا نمیاین ؟؟؟؟ من قول میدم دیگه گیر ندم ... اذیتمون نکنین
سالم و تندرست باشید و حاضر
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2