2012/02/16, 06:56 PM
(2011/02/18, 07:39 PM)mina 63 نوشته است: آخرین روش درمان قطعی 101 بیماری صعب العلاج از جمله MS با سلولهای بنیادیسلام مینا جان نوشتی که منتظر پکیج هستی امیدوارم در مورد توموثر باشه ولی من که استفاده کردم خوب که نشدم هیچ ، بدتر هم شدم بعد تلفنی با دکتر وزیری تبار صحبت کردم گفت 98% ام اسی ها با این داروها خوب میشن ، نمی دونم چرا من جزو 2 درصدی هستم که خوب نمیشن
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
سلولهای بنیادی به 3 طریق میتوان بدست آورد
1)از طریق جنین 5 ,6 روزه 2)از طریق بند ناف
3)از طریق مغز استخوان
دانشمندان بزرگ ایرانی از جمله دکتر شهریار وزیری تبار به شیوه درمان قطعی 101 بیماری صعب العلاج از جمله MS دست یافته اند از طریق داروهای گیاهی 100% ارگانیک که هیچگونه مواد شیمیایی در ساختار این داروها بکار نرفته است و باعث فعال شدن سلولهای بنیادی از مغز استخوان وجود خود بیمار می شود.
مصرف این داروها بمدت 6 ماه همه روزه باعث آزاد سازی 3 الی 4 میلیون سلول بنیادی از مغز استخوان خود بیمار می شود که باعث بهبود 100% بیماری می شود.
خالی از لطف نیست این را هم بدانید که خود بنده قبلا مشکلاتی از قبیل تاری دید و مشکلات حرکتی از جمله در طرز راه رفتن داشته ام ولی اکنون نتایج پرباری را از این شیوه درمان حاصل کرده ام و منتظر پکیج 6 ماهه خود میباشم .
اگر سوالی در این زمینه داشتید از طریق ایمیل پاسخگوی شما هستم.
به امید سلامتی همه ایرانیان
این روش هنوز از سوی هیچ مرکزی تایید نشده است و فقط در حد خبر میباشد . پس به یه خبر نمیتوان عنوان درمان قطعی دادمدیر سایت