2012/02/15, 06:21 PM
(2012/02/15, 01:02 PM)aybeniz نوشته است: برای کسی که مشکوک به ام اسه سیوونکس تجویز میکنن؟!!! فکر کنم دکترم نخواسته زیاد ناراحت بشم گفته مشکوک به ام اس
اینجوری فکر نکنید
همه چی در این مرحله به دکترتون بر میگرده
گاهی یه دکتر توی این مرحله که مشکوک به ام اس هستن دارو تجویز میکنه و گاهی هم دارو تجویز نمیکنن
4 سال پیش به منم گفتن مشکوک به ام اس و بدون دارو و بنا به نظر دکترم تا امسال که حمله داشتم و ام اسم قطعی شد دارو مصرف کردم
اما اگه همون موقع هم تشخیص دکتر برمبنای استفاده ی دارو بود این کار رو از 4 سال پیش شروع میکردم
مهمترین کاری که لازمه بکنید اینه که با همه وجودتون به دکترتون و حرفهایی که میزنه اعتماد داشته باشید
هر چی که بگه با تمام وجود ایمان داشته باشید و بدونیدبه نفع شماست
این باعث میشه تنها نگرانی که براتون بمونه این باشه که بی کم و کاست به حرف دکتر گوش بدید نه اینکه چی رو راست میگه چی رو واسه ناراحتیتون گفته و....
دکترتون وقتی مشکوک به ام اس رو بهتون گفتن دلیلی برای نگفتن ام اس داشتن ندارن پس نگران نباشید
به نظر من وقتی به یه دکتر اعتماد میکنین حتی اگه لازمه که دروغشو باور کنید چون به نفع شماست باور کنید
البته برای هر چیزی و هر کاری اولین کار پیدا کردن فرد مجرب و قابل اعتماد در کاره و بعد اعتمادی که نتیجه اش آرامشه
موفق باشید و سلامت

If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live