امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خرد کردن ، نگهداری و طبخ سزیجات
#1
سبزیجات را خرد نکنید


سلامت نیوز : یك متخصص تغذیه گفت: تاجایی که امکان دارد از خرد کردن سبزی باید پرهیز کرد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ، محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه گفت: سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین های فراوانی مانند ویتامین C و K هستند.
وی افزود: با خرد کردن سبزیجات چه با ماشین و چه دستی سبب از بین رفتن ویتامین های آنها می شویم.

انوشه اظهار داشت: تاجایی که امکان دارد از خرد کردن سبزی باید پرهیز کرد اما اگر مجبور بودیم برای استفاده آن را خرد کنیم باید بلافاصله بعد از خرد کردن آن را مورد استفاده قرار دهیم.

وی عنوان کرد: خشک کردن و سرخ کردم و فریز کردن سبزیجات می تواند سبب آسیب رسانی به آنها شود و از خواص آنها بکاهد.

*افراد باید روزانه 12 تا 15 گرم مواد غذایی فیبردار مصرف کنند
انوشه افزود: استفاده از سبزی های تازه و سالاد در کنار غذا از بهترین ویژگی های ایرانیان است.

وی اظهار داشت: بدن انسان ها روزانه به 12 تا 15 گرم فیبر که در میوه ها و سبزیجات نهفته است نیاز دارد.

وی تأکید کرد: با وجود تمام مزایایی که سبزیجات در خود دارند نباید زیاد از آنها استفاده کرد.

انوشه بیماری هایی مانند اسهال، شل شدن بدن و تغییر مزاج را از جمله معایب استفاده زیاد از سبزیجات دانست.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
 تشکر شده توسط : شهرزاد , ساغر , نازلی
  


پیام های داخل این موضوع
سبزیجات را خرد نکنید - توسط najva - 2012/02/14, 12:33 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کم کردن متعادل وزن و نكاتي پيرامون آن MAHDI 84 47,743 2015/05/27, 08:48 PM
آخرین ارسال: نازلی
  نگهداری مواد غذایی naz.gigili 2 9,768 2012/12/31, 05:07 PM
آخرین ارسال: نازلی
  چگونه از میوه های عید نگهداری کنیم؟ najva 1 2,742 2012/03/03, 10:28 AM
آخرین ارسال: شهرزاد
  عوارض محدود کردن رژیم غذائی به مرغ و ماهی najva 0 2,287 2012/02/23, 03:54 PM
آخرین ارسال: najva



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان