2012/02/13, 01:16 AM
مغناطيس درماني اميدي تازه براي مبتلايان به افسردگي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
روانپزشكان در آمريكا ميگويند روان درماني و داروهاي افسردگي فقط حدود يك سوم از بيماران افسرده را معالجه ميكند اما مغناطيس درماني ميتواند براي مقابله با اين اختلال رواني موثرتر باشد.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، دكتر مورالي رائو از كارشناسان مركز پزشكي دانشگاه لويولا در آمريكا ميگويد: در حال حاضر نزديك به 300 مركز سلامت روان در اين كشور روش مغناطيس درماني را ارائه ميدهند. در اين تكنيك پالسهاي كوتاه ميدانهاي مغناطيسي به مغز فرستاده ميشوند.
در مركز پزشكي لويولا، حدود دو سوم از بيماران دكتر رائو كه تحت مغناطيس درماني قرار گرفته بودند، اظهار كردند كه به ميزان قابل توجهي از شدت افسردگي آنها كاسته شده يا به كلي افسردگيشان برطرف شده است. در سال 2009 ميلادي سازمان غذا و داروي آمريكا تكنيك مغناطيس درماني را براي بيماران مبتلا به افسردگي حاد كه با مصرف دارو بهبود پيدا نكرده بودند، تاييد كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، در يكي از اين تكنيكها موسوم به «نورواستار» يك هسته مغناطيسي در كنار سمت چپ سر بيمار قرار داده ميشود و بواسطه آن پالسهاي كوتاهي از ميدان مغناطيسي به مغز بيمار ارسال مي شود و توليد جريانهايي ميكند كه نقش آنها تحريك سلولهاي مغزي است. اين جريانها نيز به نوبه خود روي مدارهاي عميقتر تنظيم خلق در مغز تاثير ميگذارند. تغييرات حاصل از اين فعل و انفعالات در مغز براي مبتلايان به افسردگي و كاهش علائم آنها مفيد هستند.