2012/02/12, 08:58 AM
(2011/12/27, 11:36 AM)somaye_602000 نوشته است: خیلی جالب بود!! عجب دکتری!! مگه میشه از قرنیه چشم تشخیص داد مریضی را؟؟چند وقت پیش یکی از دوستانی که به بیماری ریوی خاص و شدیدی مبتلا شده بود و درمانهای جاری بی اثر مانده بود از طریق پزشک متخصص ایریدولوژی مداوا شد.علت مشکل ریوی ایشان را در آنزیمهای کبدی تشخیص داده شد . این دوست من خیلی اصرار داشت که برای مشاوره برای درمان ام اس به این پزشک مراجعه کنم. البته من هنوز شخصا که برای ویزیت اقدام نکرده ام. و در این زمینه به کسی پیشنهادی نمیدهم . مطالب زیر را فقط جهت اطلاع رسانی از سایت این دکتر براتون کپی پیست کردم.
تشخیص بیماری از طریق عنبیه
دانش ایریدولوژی بر پایه تجزیه و تحلیل پیچیده ترین عضو بدن یعتی عنبیه قرار دارد و عبارت است از تشخیص موقعیت اعضا بدن از طریق رنگ های عنبیه.
با شناخت رنگ های عنبیه میتوان مشخص کرد که اعضا بدن چه وضعیتی دارند و چه واکنش هایی از خود نشان میدهند. این رنگ ها نمودار وضع تمامی بدن هستند . چه از لحاظ نیروها، ضعف های داخلی، تجمع سموم، آسیب دیدگی بافتها در هر نقطه از بدن و چه از لحاظ تشخیص ناراحتی ها در همان ابتدای ظهور.
ایریدولوژی Iridology از کلمه Iris به معنای عنبیه است. مشکلاتی که در هر بافتی از بدن پدید میاید، تغییراتی در رنگ های عنبیه پدید می آورند که با آن رنگ ها میتوان موقعیت بدن را تشخیص داد . .
فرضیات اصلی در ایریدولوژی عبارتند از:
1- هر نوع آسیب دیدگی در بافت بدن و هر نوع شرایط غیرعادی بافت در عنبیه چشم ظاهر می گردد.
2- هر عضوی در عنبیه چشم جای خاص خود را دارد. در تایید این فرضیات صدها متخصص در ایریدولوژی در چند صد سال اخیر هزاران مورد بیمار را مورد مطالعه قرار داده اند. ابتدا تحقیقات ون پزلی از لهستان شروع شد. آزمایشات متعدد از طریق عکس و سایر روش های تشخیصی نظیر آزمایش خون و سونوگرافی تشخیص های داده شده توسط عنبیه چشم را تایید کرده اند.
3- اعضا و بافت های سمت راست بدن جایگاه خاصی در عنبیه چشم راست دارند و اعضا و بافت های سمت چپ بدن جایگاه خاصی در عنبیه چشم چپ دارند. اعضا و بافت هایی که در قسمت میانی بدن هستند و نیز اعضا بدن که دوتایی می باشند نظیر کلیه ها و شش ها در هر دو چشم قابل مشاهده هستند. رشته های عصبی خودکار از تمامی غدد و بافت های بدن به تالاموس و هیپوتالاموس مربوط می گردد که به کلیه تغییرات در تمامی بدن پاسخ می دهد. این تغییرات از طریق تالاموس و هیپوتالاموس به توده بافت های چشمی و سپس به ساختمان عنبیه می رسد که در نتیجه رنگ ها و علائم خاصی پدید می آید که ایریدولوژیست ها بدان آشنایی دارند. تحقیقات و بررسی های دکتر ژوزف دک (Josef Deck) از آلمان ارزش های علمی بودن ایریدولوژی را به پزشکان اروپایی نشان داده است.
دکتر ولخور (Velkhover) و دکتر رامان شو (Romanshow) از شوروی معادل و برابر بودن نتایج تشخیص از طریق ایریدولوژی و روش آزمایشگاهی متداول را نشان داده اند. در آمریکا پذیرش ایریدولوژی در سطح وسیعتری بوده و تحقیقات دامنه داری صورت گرفته است و علمی بودن و کاربرد مفید آن متداول گشته است.
خوابهايم را خسته ميكني
وقتي تا سحر
مي گردم و پيدايت نمي كنم !...
روزهاتو را چرت می زنم
بس که شب ها
در خواب تو بیدارم
وقتي تا سحر
مي گردم و پيدايت نمي كنم !...
روزهاتو را چرت می زنم
بس که شب ها
در خواب تو بیدارم