2012/02/11, 01:26 PM
پیازچه خوشطعم، پرخاصیت و داروی سرماخوردگی
|
پیازچه سرشار از مواد مغذی است و طعم مطبوع و متفاوتی را به غذای شما اضافه میکند.
پیازچه ۵۰۰۰ سال پیش در باغهای چینی پرورش داده میشد و مصریان باستان آن را به عنوان سمبل کائنات پرستش میکردند.
این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت ترکیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین K، ویتامین C و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین A است. افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیبزمینی، گل کلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا میدهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایمتر از پیازهای دیگر است.
همانطور که مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامینها و املاح است که به درمان بسیاری از ناخوشیها و بیماریها کمک میکند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماریهای دیگر را نیز کاهش میدهد. برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از:
- پیازچه قندخون را کاهش میدهد
- برای کاهش و بهبود مشکلات رودهای و معدهای موثر است
- اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی عادی استفاده میشود
- همچنین بعنوان یک اشتهاآور و نیز برای کمک به هضم غذا بسیار مفید است
- پیازچه هم چنین سرعت گردش خون را در بدن افزایش میدهد.
وب سایت ارگانیک
سلامتستان
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.