2012/02/06, 10:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/06, 10:44 PM، توسط naz.gigili.)
(2012/02/06, 09:34 PM)Hasty نوشته است: آنها دریافتند، زمانی که گوجهفرنگی پخته میشود نسبت به زمانی که خام است مقدار بیشتر و غلیظتری از آنتیاکسیدان لیکوپن را داراست.من فکر میکردم.هر چیزی خامش بهتره.نگو گوجه فرنگی برعکسه
من عاشــق غذاهای نارنجیم
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .