2012/02/06, 10:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/02/06, 10:44 PM، توسط naz.gigili.)
(2012/02/06, 09:34 PM)Hasty نوشته است: آنها دریافتند، زمانی که گوجهفرنگی پخته میشود نسبت به زمانی که خام است مقدار بیشتر و غلیظتری از آنتیاکسیدان لیکوپن را داراست.من فکر میکردم.هر چیزی خامش بهتره.


من عاشــق غذاهای نارنجیم



اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .