بادمجان، آنتی بیوتیک قوی
سلامت نیوز: بادمجان از بروز عفونت جلوگیری می کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پانا، بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می کند.
بادمجان منبع بسیار غنی از پتاسیم و منیزیم، مس ، ویتامینهای B2، B1و اسید فولیک است که برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که دچار نقرس هستند، مفید است و تنوریشده یا آبپز آن اغلب در رژیمهای لاغری استفاده میشود.
پتاسیم و اسید فولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماریهای قلبی ـ عروقی جلوگیری میکند و به شرطی که سرخ نشود، به عنوان پایین آورنده کلسترول شناخته شده است.
نتایج مطالعات نشان داده است ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتیاکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونتهای باکتریایی و ویروسی حافظت میکند.
از سوی دیگر در پوست این سبزی آنتیاکسیدانی به نام آنتوسیانین وجود دارد که برای جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی مفید است.
مصرف بادمجان گرفتگی رگها را باز میکند و افراد را از سکته قلبی حفظ میکند.
بادمجان؛ بازكننده عروق و تقويتكننده معده
یک متخصص تغذيه گفت: مهمترين خاصيت بادمجان كمكالري بودن آن است و مصرف آن باعث باز شدن عروق خوني و تقويتكننده معده ميشود.
مرتضی صفوی در گفتگو با جام جم گفت: بادمجان حاوي فيبر بالايي است و براي درمان يبوست و كاهش كلسترول مفيد است و به دليل داشتن پتاسيم بالا و سديم پايين، براي كاهش فشار خون بسيار سودمند است.
وي گفت: بادمجان بازكننده عروق خوني و تقويتكننده معده و ادرارآور است. خوردن بادمجان بوي عرق را در بدن از بين ميبرد و خاكستر بادمجان نيز به صورت مخلوط با سركه براي معالجه زخمهاي جلدي موثر است.
اين متخصص تغذيه افزود: بادمجان به علت داشتن يك ماده سمي به نام سولانين براي اشخاصي كه سابقه حساسيت دارند، مفيد نيست.
صفوي اضافه كرد: مهمترين خاصيت آن كمكالري بودن آن است، به همين علت غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه ميخواهند وزن كم كنند؛ زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز است.
وي گفت: بادمجان را حتما بايد به حالت كاملا رسيده مصرف كرد؛ زيرا خام آن طعم تلخ دارد و در كساني كه آسم و برونشيت دارند، باعث تحريك اين بيماريها ميشود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: بادمجان اثر نرمكننده، برطرفكننده يبوست، ادارآور دارد و به علت دارا بودن آهن در رفع كمخوني بسيار مفيد است. همچنين ريشه بادمجان، شاخههاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون دارد.
همچنین بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميتهاي حاصل از خوردن قارچ سمي است. مصرف بادمجان، گرفتگي رگها را باز ميكند و افراد را از خطر سكته قلبي حفظ ميكند.
وي افزود: برگها و پوست سياه بادمجان را اگر بجوشانند، اين جوشانده درمان اسهال خوني است. جوشانده ريشه بادمجان براي درمان بيماري آسم مفيد است.
صفوي گفت: آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج ميشود نيز براي خشك كردن عرق دست و پا، بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق ميكند و بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند، مفيد است.
بهترين روش پخت بادمجان، آبپز كردن و پختن در فر است؛ زيرا سرخ شده آن سنگين شده و براي معدههاي ضعيف مناسب نيست.
وي افزود: افرادي كه بواسير و درد چشم دارند، نبايد از بادمجان استفاده كنند؛ زيرا بيماري آنها را تشديد ميكند. اين گونه اشخاص اگر ميخواهند بادمجان بخورند، بهتر است آن را با گوشت و روغن يا سركه بپزند و بخورند.
براي داشتن تناسب اندام، بادمجان مصرف کنيد
پزشکان بادمجان را براي داشتن تناسب اندام به افراد توصيه مي نمايند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از به نقل از "health words"، سبزيجات نقش مهمي در سلامت مردم دارند و پزشکان روزانه بيشتر و بهتر به ارزش حياتي اين مواد پي مي برند.
مردم بي آنکه بدانند بادمجان چه خواصي دارد آنرا مي خورند و اگر بپرسيد مي گويند چون خوشمزه است.
بادمجان از غذاهايي است که داراي بسياري از مواد مورد نياز بدن است و پزشکان مصرف آنرا به بيماران قندي توصيه مي کنند.
اين گياه خوراکي طرفداران بسياري دارد و مصرف درست آن چاقي زياد را از بين مي برد و متخصصان تغذيه مصرف آنرا براي تناسب اندام به افراد پيشنهاد مي کنند.
بادمجان در درمان بيماري صرع بسيار موثر است
تحقيقات جديد نشان مي دهد که بادمجان داراي يك ماده ضد تشنج است و در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي دارد. بنابراين اشخاصي كه تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري ميباشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مهمترين خاصيت بادمجان كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوب براي كساني است كه ميخواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .
بادمجان را حتما به حالت كاملا رسيده بايد مصرف كرد، زيرا خام آن طعم تلخ داشته و در افرادي كه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها ميشود.
بادمجان اثر نرم كننده و مدر دارد و بعلت دارا بودن آهن در رفع كم خوني داروي موثري است.
بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب بر روي عضو ملتهب گذاشت. دانه بادمجان ايجاد يبوست مي كند.
ريشه بادمجان و شاخههاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را داشته، قابض بوده و مي توان براي درمان انواع خونريزيها استفاده كرد.
بادمجان پاد زهر خوبي براي مسموميتهاي حاصل از خوردن قارچ سمي است.
خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز كرده و شخص را از خطر سكته قلبي محفوظ ميدارد و نيز برطرف كننده يبوست نيز هست.
برگها و پوست سياه بادمجان اگر جوشانده شود، اين جوشانده درمان اسهال خوني است. همچنين جوشانده ريشه بادمجان در درمان بيماري آسم موثراست.
گفتني است، بادمجان مقوي معده است. آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين داروست و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد چند بار در روز آن را با اين آب بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد.
از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر قرار داد تا نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار گرفته و به مقدار نصف آن آب شكر قهوه اي اضافه كرده و آنرا هم بزنيد و بنوشيد.
بادمجان داراي آلكالوئيدي بنام سولانين Solanine است كه ممكن است در معدههاي ضعيف ايجاد آلرژي و مسموميت كند.
شايان ذکراست، بادمجان با همه خواصي كه گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصي كه بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد، زيرا بيماري آنها را تشديد مي كند. اين اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرا با گوشت، روغن و يا سركه پخته و سپس مصرف كنند.
سلامت نیوز: بادمجان از بروز عفونت جلوگیری می کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پانا، بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می کند.
بادمجان منبع بسیار غنی از پتاسیم و منیزیم، مس ، ویتامینهای B2، B1و اسید فولیک است که برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که دچار نقرس هستند، مفید است و تنوریشده یا آبپز آن اغلب در رژیمهای لاغری استفاده میشود.
پتاسیم و اسید فولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماریهای قلبی ـ عروقی جلوگیری میکند و به شرطی که سرخ نشود، به عنوان پایین آورنده کلسترول شناخته شده است.
نتایج مطالعات نشان داده است ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتیاکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونتهای باکتریایی و ویروسی حافظت میکند.
از سوی دیگر در پوست این سبزی آنتیاکسیدانی به نام آنتوسیانین وجود دارد که برای جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی مفید است.
مصرف بادمجان گرفتگی رگها را باز میکند و افراد را از سکته قلبی حفظ میکند.
بادمجان؛ بازكننده عروق و تقويتكننده معده
یک متخصص تغذيه گفت: مهمترين خاصيت بادمجان كمكالري بودن آن است و مصرف آن باعث باز شدن عروق خوني و تقويتكننده معده ميشود.
مرتضی صفوی در گفتگو با جام جم گفت: بادمجان حاوي فيبر بالايي است و براي درمان يبوست و كاهش كلسترول مفيد است و به دليل داشتن پتاسيم بالا و سديم پايين، براي كاهش فشار خون بسيار سودمند است.
وي گفت: بادمجان بازكننده عروق خوني و تقويتكننده معده و ادرارآور است. خوردن بادمجان بوي عرق را در بدن از بين ميبرد و خاكستر بادمجان نيز به صورت مخلوط با سركه براي معالجه زخمهاي جلدي موثر است.
اين متخصص تغذيه افزود: بادمجان به علت داشتن يك ماده سمي به نام سولانين براي اشخاصي كه سابقه حساسيت دارند، مفيد نيست.
صفوي اضافه كرد: مهمترين خاصيت آن كمكالري بودن آن است، به همين علت غذاي بسيار خوبي براي كساني است كه ميخواهند وزن كم كنند؛ زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز است.
وي گفت: بادمجان را حتما بايد به حالت كاملا رسيده مصرف كرد؛ زيرا خام آن طعم تلخ دارد و در كساني كه آسم و برونشيت دارند، باعث تحريك اين بيماريها ميشود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: بادمجان اثر نرمكننده، برطرفكننده يبوست، ادارآور دارد و به علت دارا بودن آهن در رفع كمخوني بسيار مفيد است. همچنين ريشه بادمجان، شاخههاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون دارد.
همچنین بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميتهاي حاصل از خوردن قارچ سمي است. مصرف بادمجان، گرفتگي رگها را باز ميكند و افراد را از خطر سكته قلبي حفظ ميكند.
وي افزود: برگها و پوست سياه بادمجان را اگر بجوشانند، اين جوشانده درمان اسهال خوني است. جوشانده ريشه بادمجان براي درمان بيماري آسم مفيد است.
صفوي گفت: آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج ميشود نيز براي خشك كردن عرق دست و پا، بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق ميكند و بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند، مفيد است.
بهترين روش پخت بادمجان، آبپز كردن و پختن در فر است؛ زيرا سرخ شده آن سنگين شده و براي معدههاي ضعيف مناسب نيست.
وي افزود: افرادي كه بواسير و درد چشم دارند، نبايد از بادمجان استفاده كنند؛ زيرا بيماري آنها را تشديد ميكند. اين گونه اشخاص اگر ميخواهند بادمجان بخورند، بهتر است آن را با گوشت و روغن يا سركه بپزند و بخورند.
براي داشتن تناسب اندام، بادمجان مصرف کنيد
پزشکان بادمجان را براي داشتن تناسب اندام به افراد توصيه مي نمايند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از به نقل از "health words"، سبزيجات نقش مهمي در سلامت مردم دارند و پزشکان روزانه بيشتر و بهتر به ارزش حياتي اين مواد پي مي برند.
مردم بي آنکه بدانند بادمجان چه خواصي دارد آنرا مي خورند و اگر بپرسيد مي گويند چون خوشمزه است.
بادمجان از غذاهايي است که داراي بسياري از مواد مورد نياز بدن است و پزشکان مصرف آنرا به بيماران قندي توصيه مي کنند.
اين گياه خوراکي طرفداران بسياري دارد و مصرف درست آن چاقي زياد را از بين مي برد و متخصصان تغذيه مصرف آنرا براي تناسب اندام به افراد پيشنهاد مي کنند.
بادمجان در درمان بيماري صرع بسيار موثر است
تحقيقات جديد نشان مي دهد که بادمجان داراي يك ماده ضد تشنج است و در درمان بيماري صرع اثر بسيار خوبي دارد. بنابراين اشخاصي كه تشنج دارند و يا مبتلا به اين بيماري ميباشند بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، مهمترين خاصيت بادمجان كم كالري بودن آن است كه غذاي بسيار خوب براي كساني است كه ميخواهند وزن كم كنند زيرا داراي ويتامين و مواد معدني نيز مي باشد .
بادمجان را حتما به حالت كاملا رسيده بايد مصرف كرد، زيرا خام آن طعم تلخ داشته و در افرادي كه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها ميشود.
بادمجان اثر نرم كننده و مدر دارد و بعلت دارا بودن آهن در رفع كم خوني داروي موثري است.
بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب بر روي عضو ملتهب گذاشت. دانه بادمجان ايجاد يبوست مي كند.
ريشه بادمجان و شاخههاي خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را داشته، قابض بوده و مي توان براي درمان انواع خونريزيها استفاده كرد.
بادمجان پاد زهر خوبي براي مسموميتهاي حاصل از خوردن قارچ سمي است.
خوردن بادمجان گرفتگي رگها را باز كرده و شخص را از خطر سكته قلبي محفوظ ميدارد و نيز برطرف كننده يبوست نيز هست.
برگها و پوست سياه بادمجان اگر جوشانده شود، اين جوشانده درمان اسهال خوني است. همچنين جوشانده ريشه بادمجان در درمان بيماري آسم موثراست.
گفتني است، بادمجان مقوي معده است. آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين داروست و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد چند بار در روز آن را با اين آب بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد.
از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر قرار داد تا نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار گرفته و به مقدار نصف آن آب شكر قهوه اي اضافه كرده و آنرا هم بزنيد و بنوشيد.
بادمجان داراي آلكالوئيدي بنام سولانين Solanine است كه ممكن است در معدههاي ضعيف ايجاد آلرژي و مسموميت كند.
شايان ذکراست، بادمجان با همه خواصي كه گفته شد نبايد مورد استفاده اشخاصي كه بواسير و يا درد چشم دارند قرار گيرد، زيرا بيماري آنها را تشديد مي كند. اين اشخاص اگر مي خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرا با گوشت، روغن و يا سركه پخته و سپس مصرف كنند.
مهم این نیست که در کجای این دنیا ایستاده ایم
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.
مهم اینست که در چه راستائی گام برمیداریم.