2010/04/28, 10:46 AM
(2010/04/28, 09:47 AM)SAEEDNT125 نوشته است: سلام به همگيخدا رو شكر كه بالاخره خبري ازت شد آقا سعيد
با برادرم كه فارغ التحصيل رشته مهندسي پزشكي است و در همين زمينه هم فعاليت ميكند راجب دكتر زامبوني و روش درمان او صحبت كردم گفت از لحاظ تئوري حرفش كاملا صحيح است اما اجازه بده بيشتر بررسي كنم امروز باهام تماس گرفت كه با دكتر شكوهي ( راديولوژيست ) در مركز ام آر آي جام جم قرار داشته و مفصلا با او اينترنت رو زير رو كردند دكتر شكوهي گفته من شك كردم كه چرا بيماران ام اس پلاكهاي تو سرشون فقط در يك طرف سرشان است و به همين دليل سرخ رگ آنها را مطاله كردم ولي اشكالي نديدم اما بفكرم نرسيد كه سياه رگ آنها را نيز مطالعه كنم آنها قرار گذاشتند روز يكشنبه صبح به آن مركز بروم و تصويرهاي دقيقي از عروق گردنم بگيرند برادرم چيزهايي گفت كه خدايش من سر در نياوردم چيزهايي مثل داپلر تزريق تصوير A R A خلاصه دكتر شكوهي هم خيلي مشتاق بود تا نتيجه را بتواند در يك كنگره پزشكي كه به همين زوديها در ايران برگزار ميشود ارائه دهد.
مديرايه محترم سايت كه اصلن هر چي من تويه سرم زدم گفتم غيبتت طولاني شده هيچ واكنشي از خودشون نشون ندادن
خوشحالم كه بالاخره يه پست ازت ديدم
آنارام باشید