(2011/08/24, 10:17 PM)sadaf نوشته است: دوست من منم توی خوردن سردی گرمی تعادل داشتم ولی الان سردی جات از زندگیم حذف شده(طبق رژیم دکتر خدادادی)هیچ علائمی هم تو این 3 سال نداشتم شکر خدا-حتی بعد از تزریقای سینووکس هفتگیم
سلام دوستم خیلی خوشحالم از اینکه دیدم واقعا این گفته های خدادادی رو رعایت میکنی و نتیجه گرفتی چون منم خودم همین رزیم غذایی 2 سال رعایت میکنم و خیلی راضیم چون خدارو شکر تو این مدت هیچ مشکی نداشتم ولی ای کاش همه این کارو بکنن ولی متاسفانه بحث رو این فضیه زیاد شده و اختلاف نظر خیلی زیاد متاسفانه....
موفق باشید...
(2011/08/13, 04:10 PM)arezooo82 نوشته است: آره خوردن گرمی تو من که تاثیر خوبی داشته.از یه طرفم ماست و دوغ و ... نمیخورم می ترسم پوکی استخوان بگیرم نمیدونم چیکار کنم
سلام دوستم
اول اینکه خیلی خوشحالم که این داستان رعایت میکنی شما به خاطر اینکه با کمبود کلسیم مواجه نشید حتما شیر بادام استفاده کنید ترجیحا صبح وقتی که ناشتا هستید 1 لیوان میل کنید چون شیر بادام بمب کلسیم هستش و بعد از خانواده کلم خیلی مصرف کنید مثل کلم بروکلی و گل کلم.....
(2011/08/23, 11:54 AM)somaye_602000 نوشته است: ممنون از جوابت. منم عین خودت غذا میخوردم میرفتم پیاده روی و کل پیاده روی را دوغ ترش گازدار میخوردم... باهات کاملا موافقم عزیزم
ممنون از جوابت. منم عین خودت غذا میخوردم میرفتم پیاده روی و کل پیاده روی را دوغ ترش گازدار میخوردم... باهات کاملا موافقم عزیزم
واقعا به جونه خودم بی ربط نیست چون منم دقیقا مو به مو عاشق تک تک این گفته های شما بودم و به میزان خیلی زیاد مصرف میکردم...
ولی خداروشکر الان که رعایت میکنم هیچ مشکلی ندارم....