2012/01/19, 11:46 AM
سوسیس و کالباس
محققان اعلام کردند رژیم غدایی سرشار از سوسیس و کالباس خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را در مردان حدود ۵۰ درصد افزایش می دهد .
گروهی از پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد ، عادت غذایی هزاران مرد را بررسی کردند و دریافتند در کسانی که زیاد سوسیس و کالباس مصرف می کنند ، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم ۴۶ درصد بیشتر از کسانی است که این مواد را کمتر مصرف می کنند .
دکتر فرانکهو تهیه کننده گزارش این تحقیق که در مجله بهداشت ” دیابتها ” منتشر شده گفت” ما توصیه نمی کنیم این مواد غذایی به کلی از غذای مردم حذف شود ، بلکه پیشنهاد ما آن است که مردم تعداد دفعات مصرف این نوع گوشتها را کاهش دهند . ”
به گفته این محقق بیشترین احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم مربوط به کسانی است که در هفته ، دو وعده یا بیشتر سوسیس و کالباس مصرف می کنند .
این گزارش علمی نتیجه جمع آوری اطلاعات در مورد ۴۲ هزار و ۵۰۴ مرد ( ۴۰ تا ۷۰ ساله ) سالم بدون دیابت ، بیماری های قلبی و یا سرطان است.
به گفته دکتر “هو” کشیدن سیگار ، چاقی ، میزان مصرف چربی و تحرک جسمانی نیز در این تحقیق مورد توجه قرار گرفتند و بر این اساس تعدیلات صورت گرفته است . پس از این تعدیلات روشن شد که مصرف زیاد سوسیس و کالباس عامل مستقلی برای ابتلا به دیابت است.
گوشت سفید
مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف گوشت سفید به ویژه ماهی منجر به کاهش خطر دیابت میشود. محمدصادق پورعباسی فوق تخصص جراحی قلب و عروق افزود: با کاهش خطر دیابت به عنوان یکی از عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی، در نتیجه این بیماری نیز کاهش مییابد.
به گزارش " 1پارس " به نقل از سلامت نیوز پورعباسی با تأکید بر مصرف گوشت سفید به ویژه ماهی تصریح کرد: مصرف گوشت قرمز باعث افزایش وزن و چاقی و در نتیجه ابتلاء به بیماری دیابت میشود. وی در ادامه گفت: حتی مصرف ماهی های دارای گوشت سفید و چرب نیز خطر دیابت نوع 2 را کاهش میدهد. به گفته وی، مصرف بیش از حد گوشت قرمز علاوه بر افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی، فشارخون، دیابت و سرطان، موجب کاهش میزان امید به زندگی در افراد میشود. وی افزود: مصرف گوشت هایی مثل سوسیس و کالباس، 42درصد خطر بیماریهای قلبی عروقی و 19 درصدخطر بیماری دیابت نوع 2 را افزایش میدهد.
غذای پرچرب
پزشكان در يك مطالعه ايمونولوژي، رابطه بين رژيم غذايي پرچرب و بروز ديابت نوع دوم را آشكار ساختند.
اين پزشكان ميگويند يك رژيم غذايي حاوي مقادير زياد چربيهاي اشباع شده يك فاكتور كليدي در بروز ديابت نوع دوم است.
اين بيماري در حال حاضر يك تهديد جدي براي سلامت مردم كل جهان محسوب ميشود. چندين دهه پيش دانشمندان پي بردند كه مبتلايان به ديابت نوع دوم واكنشهاي ايمني فوق العاده فعالي دارند كه بدن آنها را در برابر مواد شيميايي التهاب زا آسيب پذير ميكند. بعلاوه اين بيماران اغلب چاق بوده و به انسولين مقاوم هستند.
به گزارش روزنامه سان، چندين سال هيچ كس نميدانست كه اين سه وضعيت چگونه به هم مرتبط هستند، اما اكنون متخصصان دانشگاه كاروليناي شمالي دريافتهاند اسيدهاي چرب اشباع شده ميتوانند سلولهاي ايمني را فعال سازند تا يك پروتئين التهاب زا توليد كنند.
محققان اعلام کردند رژیم غدایی سرشار از سوسیس و کالباس خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را در مردان حدود ۵۰ درصد افزایش می دهد .
گروهی از پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد ، عادت غذایی هزاران مرد را بررسی کردند و دریافتند در کسانی که زیاد سوسیس و کالباس مصرف می کنند ، احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم ۴۶ درصد بیشتر از کسانی است که این مواد را کمتر مصرف می کنند .
دکتر فرانکهو تهیه کننده گزارش این تحقیق که در مجله بهداشت ” دیابتها ” منتشر شده گفت” ما توصیه نمی کنیم این مواد غذایی به کلی از غذای مردم حذف شود ، بلکه پیشنهاد ما آن است که مردم تعداد دفعات مصرف این نوع گوشتها را کاهش دهند . ”
به گفته این محقق بیشترین احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم مربوط به کسانی است که در هفته ، دو وعده یا بیشتر سوسیس و کالباس مصرف می کنند .
این گزارش علمی نتیجه جمع آوری اطلاعات در مورد ۴۲ هزار و ۵۰۴ مرد ( ۴۰ تا ۷۰ ساله ) سالم بدون دیابت ، بیماری های قلبی و یا سرطان است.
به گفته دکتر “هو” کشیدن سیگار ، چاقی ، میزان مصرف چربی و تحرک جسمانی نیز در این تحقیق مورد توجه قرار گرفتند و بر این اساس تعدیلات صورت گرفته است . پس از این تعدیلات روشن شد که مصرف زیاد سوسیس و کالباس عامل مستقلی برای ابتلا به دیابت است.
گوشت سفید
مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف گوشت سفید به ویژه ماهی منجر به کاهش خطر دیابت میشود. محمدصادق پورعباسی فوق تخصص جراحی قلب و عروق افزود: با کاهش خطر دیابت به عنوان یکی از عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی، در نتیجه این بیماری نیز کاهش مییابد.
به گزارش " 1پارس " به نقل از سلامت نیوز پورعباسی با تأکید بر مصرف گوشت سفید به ویژه ماهی تصریح کرد: مصرف گوشت قرمز باعث افزایش وزن و چاقی و در نتیجه ابتلاء به بیماری دیابت میشود. وی در ادامه گفت: حتی مصرف ماهی های دارای گوشت سفید و چرب نیز خطر دیابت نوع 2 را کاهش میدهد. به گفته وی، مصرف بیش از حد گوشت قرمز علاوه بر افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی، فشارخون، دیابت و سرطان، موجب کاهش میزان امید به زندگی در افراد میشود. وی افزود: مصرف گوشت هایی مثل سوسیس و کالباس، 42درصد خطر بیماریهای قلبی عروقی و 19 درصدخطر بیماری دیابت نوع 2 را افزایش میدهد.
غذای پرچرب
پزشكان در يك مطالعه ايمونولوژي، رابطه بين رژيم غذايي پرچرب و بروز ديابت نوع دوم را آشكار ساختند.
اين پزشكان ميگويند يك رژيم غذايي حاوي مقادير زياد چربيهاي اشباع شده يك فاكتور كليدي در بروز ديابت نوع دوم است.
اين بيماري در حال حاضر يك تهديد جدي براي سلامت مردم كل جهان محسوب ميشود. چندين دهه پيش دانشمندان پي بردند كه مبتلايان به ديابت نوع دوم واكنشهاي ايمني فوق العاده فعالي دارند كه بدن آنها را در برابر مواد شيميايي التهاب زا آسيب پذير ميكند. بعلاوه اين بيماران اغلب چاق بوده و به انسولين مقاوم هستند.
به گزارش روزنامه سان، چندين سال هيچ كس نميدانست كه اين سه وضعيت چگونه به هم مرتبط هستند، اما اكنون متخصصان دانشگاه كاروليناي شمالي دريافتهاند اسيدهاي چرب اشباع شده ميتوانند سلولهاي ايمني را فعال سازند تا يك پروتئين التهاب زا توليد كنند.
فعلا سکوت را برگزیدیم ............