برخورد دکتر من خیلی خوبه
و مطمئن هستم اگر پیش هر دکتر دیگه ای رفته بودم نصفه رها می کردم و دیگه نمی رفتم
البته اول بیماریم رو منظورمه چون نمی دونستم بیماریم چیه
و چون من کلا از دکتر و بیمارستان رفتن و ... فراری بودم
ولی ایشان خیلی با حوصله به حرف های بیماران گوش می دن و خیلی خوش برخورد هستن
فقط حیف که این قدر مطب شلوغ میشه که از حوصله من خیلی خارجه
قبلا بین مراجعه ها هر وقت به مشکلی برخورد می کردم می تونستم تلفنی ازشون بپرسم و یا حتی برم پیششون ولی متاسفانه الان دیگه این امکان وجود نداره(باز هم به خاطر شلوغی بیش از حدمطب)
دکتر به من نگفتن که مشکلم چیه، فقط گفتن باید تحت کنترل باشم و من خودم از توی اینترنت مشکلم رو فهمیدم و وقتی به ایشان گفتم تایید کردن...
در کل تا حد زیادی ازشون راضی هستم، همین که برخوردشون این قدر خوبه که من با حرف زدن با ایشون آروم میشم خیلی برام ارزش داره
تنها مشکلم اینه که هر بار که دستور داروی خاصی رو دادن و من قبول نکردم ایشان هم قبول کردن، نمی دونم خیلی لازم نبوده یا نخواستن... و این جوری یه کم سر در گم هستم
و مطمئن هستم اگر پیش هر دکتر دیگه ای رفته بودم نصفه رها می کردم و دیگه نمی رفتم
البته اول بیماریم رو منظورمه چون نمی دونستم بیماریم چیه
و چون من کلا از دکتر و بیمارستان رفتن و ... فراری بودم
ولی ایشان خیلی با حوصله به حرف های بیماران گوش می دن و خیلی خوش برخورد هستن
فقط حیف که این قدر مطب شلوغ میشه که از حوصله من خیلی خارجه
قبلا بین مراجعه ها هر وقت به مشکلی برخورد می کردم می تونستم تلفنی ازشون بپرسم و یا حتی برم پیششون ولی متاسفانه الان دیگه این امکان وجود نداره(باز هم به خاطر شلوغی بیش از حدمطب)
دکتر به من نگفتن که مشکلم چیه، فقط گفتن باید تحت کنترل باشم و من خودم از توی اینترنت مشکلم رو فهمیدم و وقتی به ایشان گفتم تایید کردن...
در کل تا حد زیادی ازشون راضی هستم، همین که برخوردشون این قدر خوبه که من با حرف زدن با ایشون آروم میشم خیلی برام ارزش داره
تنها مشکلم اینه که هر بار که دستور داروی خاصی رو دادن و من قبول نکردم ایشان هم قبول کردن، نمی دونم خیلی لازم نبوده یا نخواستن... و این جوری یه کم سر در گم هستم