2012/01/11, 04:22 PM
منم چشم تار بود چپ ، کورتون گرفتم بعد از کورتون خوبه خوب بود تا یک ماه ( هنوز داروی تزیقی نداشتم ) بعد از یک ماه نه دردی داشت نه تار بود یهو از خواب بیدار شدم هم تار شده بود هم شدت دردش بیشتر بود
بازم کورتون گرفتم ، البته فقط خوراکی ! خوب نشد ( ینی قرص های پردنیزولون رو دو برابر کرد واسم )
تا تاری دید بهتر شد که یهو چشام دو بینی داشت یک طور خیلی بدی هم بود
یکی از چشام مثل ذره بین شده بود یکیش معمولی می دید نمی دونم چرا همچین بود ، گفتن اینم یک مدل دو بینی هست.
خلاصه دوباره پالس گرفتم ( یعنی برای بار دوم بود وریدی پالس می گرفتم ) که خوب نشد هیچی بدتر هم شد
کلن چشم چپ نداشتم.
بعدش مشکلات دیگه ای بود که آخر سر بعد از 5 ماه از گذشت تشخیض و تحمل کلی درد رفتم واسه ی تزریق که از پارسال تا امسال فط یک بار دیگه کورتون گرفتم اونم یک دونه سرم بود به خاطر داغی کف پام ، یک دونه هم کورتون تزریقی عضلانی ( سیناتن ؟؟؟ بهش می گن ؟؟؟؟
).
ولی اگر از گرفتن کورتون یک ماه گذشته باشه معمولا دوباره نمیدن ، می گن خطر داره
خلاصه به قول دوست جان طول میکشه تا خوب بشید و بعد از مصرف دارو هم معمولا خیلی کم حمله صورت می گیره

بازم کورتون گرفتم ، البته فقط خوراکی ! خوب نشد ( ینی قرص های پردنیزولون رو دو برابر کرد واسم )
تا تاری دید بهتر شد که یهو چشام دو بینی داشت یک طور خیلی بدی هم بود

خلاصه دوباره پالس گرفتم ( یعنی برای بار دوم بود وریدی پالس می گرفتم ) که خوب نشد هیچی بدتر هم شد

بعدش مشکلات دیگه ای بود که آخر سر بعد از 5 ماه از گذشت تشخیض و تحمل کلی درد رفتم واسه ی تزریق که از پارسال تا امسال فط یک بار دیگه کورتون گرفتم اونم یک دونه سرم بود به خاطر داغی کف پام ، یک دونه هم کورتون تزریقی عضلانی ( سیناتن ؟؟؟ بهش می گن ؟؟؟؟

ولی اگر از گرفتن کورتون یک ماه گذشته باشه معمولا دوباره نمیدن ، می گن خطر داره

خلاصه به قول دوست جان طول میکشه تا خوب بشید و بعد از مصرف دارو هم معمولا خیلی کم حمله صورت می گیره

Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth