یه خبر خـــــــــــــــــــــــــــوب
بالاخره موفق شدم بعد از پیدا کردن یه متخصص خوب باهاش صحبت کنم
بچه ها مشکل اینه که دکتر های ما توی مطب حال و حوصله این چیزار و ندارن
من اول دکتر رو پیدا کردم ... بعد پارتی بازی و لطف دوستان که یه قرار تو خونه بزاره تا بتونم تو آرامش و حداقل یک ساعت باهاش صحبت کنم
دیروز این اتفاق افتاد ..... ۳ ساعت تمام خونه دکتر بیات بودم .... متخصص عروق
اولش که گفتم گفت امکان نداره
بعدش که لپ تاپ و وا کردم و فیلما رو نشون دادم و متن های ترجمه شده و نشده رو بهش دادم ... عکس های سونوگرافی که تو اینترنت گذاشته بودن و همه و همه چیز
آخرش نیم ساعت رفت تو فکر ... بهت کرده بود ... وا مونده بود ... خداییش عین ماست وا رفت ....
بعد یه هو گفت هر کاری میگی من بکنم ...............
قرار شد یه گروه درمان تشکیل بدیم
فعلا من باید ۱۰ نفر تو تبریز پیدا کنم که حالشون زیاد خوب نیست و از اون قدیمیا هستن ... تا هممون سونوگرافی بگیریم .... و اگه تنگی عروق داشته باشیم .................................................................................................................. ایشالا که ... ریتیتی
بچه ها یادتون باشه دکتر ها توی ایران توی مطبشون شبیه بقالن .... نمیشه جواب گرفت ... باید بیرون از مطب خفتشو بچسبی
به امید خوبی ها
بالاخره موفق شدم بعد از پیدا کردن یه متخصص خوب باهاش صحبت کنم
بچه ها مشکل اینه که دکتر های ما توی مطب حال و حوصله این چیزار و ندارن
من اول دکتر رو پیدا کردم ... بعد پارتی بازی و لطف دوستان که یه قرار تو خونه بزاره تا بتونم تو آرامش و حداقل یک ساعت باهاش صحبت کنم
دیروز این اتفاق افتاد ..... ۳ ساعت تمام خونه دکتر بیات بودم .... متخصص عروق
اولش که گفتم گفت امکان نداره
بعدش که لپ تاپ و وا کردم و فیلما رو نشون دادم و متن های ترجمه شده و نشده رو بهش دادم ... عکس های سونوگرافی که تو اینترنت گذاشته بودن و همه و همه چیز
آخرش نیم ساعت رفت تو فکر ... بهت کرده بود ... وا مونده بود ... خداییش عین ماست وا رفت ....
بعد یه هو گفت هر کاری میگی من بکنم ...............
قرار شد یه گروه درمان تشکیل بدیم
فعلا من باید ۱۰ نفر تو تبریز پیدا کنم که حالشون زیاد خوب نیست و از اون قدیمیا هستن ... تا هممون سونوگرافی بگیریم .... و اگه تنگی عروق داشته باشیم .................................................................................................................. ایشالا که ... ریتیتی
بچه ها یادتون باشه دکتر ها توی ایران توی مطبشون شبیه بقالن .... نمیشه جواب گرفت ... باید بیرون از مطب خفتشو بچسبی
به امید خوبی ها
... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2