2012/01/08, 02:54 PM
(2012/01/08, 02:34 PM)آرزوعزیزی نوشته است: پریا جونم,اولین باری که مامانم درست کرد خیلی نرم وترد شده بود......چون منم هر بار می پختم سفت بود......وقتی پرسیدم گفتن که نمک رو آخر سر میزنن مثل پخت گوشت قرمز برای اینکه سفت نشه نمک رو آخر میزنن......درسته نكته اينجاست كه بايد نمك اخر سر اضافه بشه اين طوري احتمال زياد ديگه سفت نباشه
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن