2012/01/08, 09:48 AM
فکر کنم من یه کمی دیر اومدم، ولی اشکالی نداره!
وای که هنوز یاد سرمای پارک میکنم تنم میلرزه
شیما جونم مرسی از زحماتی که کشیده بودی، از مامان و بابات هم ویژه تشکر کن
آرزو جون مرسی از کادوی قشنگت برای ژوانا، خیلی قشنگ و با سلیقه انتخاب شده بود، تزئینش هم که دیگه واقعاً زیبا بود، به خاطر این همه مهربونیت ممنونم
فائزه جونم، کتابایی که برای ژوانا خریده بودی خیلی عالی بودن، باورت نمیشه که چه قدر خوشش اومده بود
موقع خواب براش میگیرم تا بخونه، وقتی کل صفحه رو حسابی دید براش ورق میزنم، تازه خودش هم دو دستی کتابو تو دستش نگه میداره. مرسی به خاطر این انتخاب خوب و عالیت
مهسا بیا بگو ببینم بالاخره پشت بوته ها چه خبری بود!
راستی حال حمیدو یادم رفت بپرسم، حمید خوبی؟! ضربه فنی که نشدی احیاناً
وای سحر جونم که دیگه نگو و نپرس! دلم براش حسابی تنگ شده بود، خیلی خوشحال شدم که دیدمش.
خواهر سحر هم که خیلی ناز و مهربون بود درست مثل خودش
بهار خوشگلمو که میبینم ناخودآگاه حال رایکا رو میپرسم، ببخشید بهار جونم، خوب چون تو واسم عزیزی رایکا کوچولو هم برام عزیزه دیگه! تازه دوست ژوانا هم هست، ببوسش از قول من
نازنین رو هم خیلی وقت بود ندیده بودم خیلی خوشحال شدم دیدمش! ببخشید که نتوستیم بیشتر پیشتون بمونیما
از انیس و مامانش، و از آرزو جون و مامانش هم ممنونم.
از فربد و علیرضا هم که طبق معمول همیشه خیلی زحمت میکشند ممنونم. راستی علیرضا یادت نره تقویمتو از 13 به بعد چک کنیاااااااااااا
شکلات عزیزمو هم که دیدم کلی خوشحال شدم
پرستو جونم راست میگفت که سردش نبودا، داشت واسه اینکه دل من شاد بشه واسم میرقصید
شهرزاد هم چون میدونست دلمون براش قد سوراخ جوراب مورچه شده، اومده بودااااااااا
هانیه جونم و مهدی هم با اینکه سرشون خیلی شلوغه اومدن، خیلی زحمت کشیده بودن. تنها تنها همه کارا رو نکنینا، یه کمی هم بزارین ما کمکتون کنیم آخه
در کل از همه دوستای گلم که اومده بودن ممنونم
وای که هنوز یاد سرمای پارک میکنم تنم میلرزه
شیما جونم مرسی از زحماتی که کشیده بودی، از مامان و بابات هم ویژه تشکر کن
آرزو جون مرسی از کادوی قشنگت برای ژوانا، خیلی قشنگ و با سلیقه انتخاب شده بود، تزئینش هم که دیگه واقعاً زیبا بود، به خاطر این همه مهربونیت ممنونم
فائزه جونم، کتابایی که برای ژوانا خریده بودی خیلی عالی بودن، باورت نمیشه که چه قدر خوشش اومده بود
موقع خواب براش میگیرم تا بخونه، وقتی کل صفحه رو حسابی دید براش ورق میزنم، تازه خودش هم دو دستی کتابو تو دستش نگه میداره. مرسی به خاطر این انتخاب خوب و عالیت
مهسا بیا بگو ببینم بالاخره پشت بوته ها چه خبری بود!
راستی حال حمیدو یادم رفت بپرسم، حمید خوبی؟! ضربه فنی که نشدی احیاناً
وای سحر جونم که دیگه نگو و نپرس! دلم براش حسابی تنگ شده بود، خیلی خوشحال شدم که دیدمش.
خواهر سحر هم که خیلی ناز و مهربون بود درست مثل خودش
بهار خوشگلمو که میبینم ناخودآگاه حال رایکا رو میپرسم، ببخشید بهار جونم، خوب چون تو واسم عزیزی رایکا کوچولو هم برام عزیزه دیگه! تازه دوست ژوانا هم هست، ببوسش از قول من
نازنین رو هم خیلی وقت بود ندیده بودم خیلی خوشحال شدم دیدمش! ببخشید که نتوستیم بیشتر پیشتون بمونیما
از انیس و مامانش، و از آرزو جون و مامانش هم ممنونم.
از فربد و علیرضا هم که طبق معمول همیشه خیلی زحمت میکشند ممنونم. راستی علیرضا یادت نره تقویمتو از 13 به بعد چک کنیاااااااااااا
شکلات عزیزمو هم که دیدم کلی خوشحال شدم
پرستو جونم راست میگفت که سردش نبودا، داشت واسه اینکه دل من شاد بشه واسم میرقصید
شهرزاد هم چون میدونست دلمون براش قد سوراخ جوراب مورچه شده، اومده بودااااااااا
هانیه جونم و مهدی هم با اینکه سرشون خیلی شلوغه اومدن، خیلی زحمت کشیده بودن. تنها تنها همه کارا رو نکنینا، یه کمی هم بزارین ما کمکتون کنیم آخه
در کل از همه دوستای گلم که اومده بودن ممنونم
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!