2012/01/06, 01:10 AM
سلام دوستان
من هم چند هفته ای میشه که گاهی اوقات تاری دید و دوبینی دارم. این حالت دائمی نیست و به فواصل تکرار میشه. التهاب عصب بینایی که ازش صحبت میکنید در ام اس جزء علائم شایع هست اما قابل رویت مستقیم توسط پزشک نیست
استفاده از وسیله دید مستقیم شبکیه که از طریق اون میشه عصب اوپتیک رو دید بر خلاف تصور التهاب رو نشون نمیده به این دلیل که این حالت در خلف ناحیه عصب دیده میشه و از طریق دید دوبعدی قابل مشاهده نیست
شدت این التهاب فقط از طریق MRI & VIP تعیین میشه. من برای این مشکل حتی به اوپتومتریس مراجعه کردم و عینکم رو عوض کردم اما کمکی نکرد پس سعی میکنم سازگار بشم به شما هم پیشنهاد میکنم زیاد دنبال درمان علائم نباشید. دارویی که برای این مشکل به صورت کلاسیک استفاده میشه پرذنیزون هست از دسته کورتیکواستروئیدها. با توجه به اثرات سوء کورتن در دراز مدت به خصوص بهتره استفاده نشه
عصبی که دچار تحلیل میلین شده بعد از مدتی بازهم با تاخیر راهش رو پیدا میکنه به بدن هوشمند خودتون فرصت رهایی بدین و از راههای سرکوب مکانیسم طبیعی استفاده نکنید
پاینده باشید و آدینه روز شما به خیر.

من هم چند هفته ای میشه که گاهی اوقات تاری دید و دوبینی دارم. این حالت دائمی نیست و به فواصل تکرار میشه. التهاب عصب بینایی که ازش صحبت میکنید در ام اس جزء علائم شایع هست اما قابل رویت مستقیم توسط پزشک نیست

برای اولین بار تولد را درک کنید فرصتهای ناب تکرار نمی شوند. من امشب هفت شهر آرزوهایم را گم کرده ام. اینجا ستاره ها پنهان شده اند. تا به خویش آمدم تمامم تباه شد........