2012/01/04, 02:46 PM
(2012/01/04, 11:34 AM)هادی نوشته است: سلام من هادی هستم تازه بیماری ام اس من تشخیص داده شده و دکتر برای من داروی سینووکس تجویز کرده راستش خیلی سوالا دارم اینکه این دارو روی این نقاط ظعف من چقدر تاثیر میزاره یعنی آیا بهتر میشم؟سلام هادي عزيز. خوش اومدي
هنوز داروهارو شروع نکردم این همه مدت فکر میکردم از کم تحرکی و نگاه کردن به کامپیوتره فکر میکردم چشمام چون آستیکماته مشکل بینایی دارم اما هی بدتر میشد حالا میفهمم دوبینی با آستیکمات فرق داره خیلی از مطالب انجمنو خوندمو عضو شدم کمکم کنید ممنون

من هم بيماريم با دوبيني شروع شد و بعد از نتايج ام ار اي تشخيص داده شد. بعد از تزريق متيل پردنيزلون (از طريق سرم تراپي) رفع شد و تا حالا تكرار نشده. دارويي كه بيماران ام اس استفاده ميكنن واسه اينه كه بيماري رو كنترل كنه. درواقع سيستم ايمني رو تنظيم ميكنه و اجازه حمله به سيستم عصبي خودي رو نميده. گاهي اوقات هم زورش نميرسه و حمله رخ ميده. به هرحال با تزريق داروهاي ام اس، تعداد اين حملات كم ميشه. سينوكس در واقع داروي ايراني آوونكسه و اين بستگي به نظر پزشكت و البته وضعيت خودت داره كه چه دارويي مصرف كني. اينكه سينوكس واسه شما مناسبه يانه با گذشت زمان معلوم ميشه. اگه بتونه حملاتت رو كاهش داده و به حداقل برسونه دارويي مناسب واسه شماست. نگران نباش. هرچه زودتر بهتر ميشي