2012/01/02, 11:31 AM
(2012/01/01, 03:47 PM)hamed نوشته است: سلامسلام از ما می باشد
با توجه به نظرات شما دوستان تا الان تاریخ 16 دی به عنوان روز دیدار انتخاب شده ، همونطور که می دونید دلیل انتخاب دو روز از بهمن افرادی بودن که امکان حضور در دیدار دی رو نداشتند و ما قصد داشتیم با این کار به این دوستان حق انتخاب بدیم .
لازمه عنوان کنم در صورت تایید تاریخ 16 دی توسط شما سعی می کنیم در اواخر بهمن یا اویل اسفند دیدار دیگری رو برگزار کنیم تا دوستان شهرستانی یا افرادی که امکان حضور در این دیدار رو ندارند برای اون تاریخ برنامه ریزی کنند و در دیدار بعدی اعضای سایت شاهد حضورشون باشیم .
زمان اتمام نظرسنجی پایان روز سه شنبه 90/10/13 می باشد .
یک مسئله فنی که هست اینه که الآن من دیدم 25 نفر به دی رای دادن بعد روی هم 50 نفر تقریبا به بهمن رای دادن .
چطوری دی بیشتر رای آورده ؟
حالا مهم نیست که
مسئله اینه که چون یک سری دوستان ممکنه به سه تاش رای داده باشن رای تو سه قسمت تقسیم شده.
البته شاید من اشتباه می کنم نمی دونم ولی بهتر بود به جای چک باکس ، رادیو باتن میزاشتین که هر کس فقط به یک تاریخ رای بده
به هر حال من که بهمن می خوام بیام همون تاریخ 11 - 12 بهمن هم میام تا 16 - 17 هستم تهران دیگه بعدش رو نمی تونم بیام.
دوستان اینجایی هم دوست می دارن بیان دیداری تازه کنن و به قول بعضی هاشون دلشون سفر می خواد ، دیگه هر چی کرم تونه
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth