2011/12/27, 04:31 PM
واسه من برا درد پشتم تجویز شد. فایده نداشت چون گابانتین 100 بود منم خوب مصرف کردم ولی خوب تاثیر آنچنانی نداشت تا بعدش بنابردلایلی 300 رو مصرف کردم خیلی عالی بود واسم.
پزشکی می گفت فقط برای تو در حکم مسکن داره عمل می کنه که بعدش که رفتم پیش دکتر خودم ، واسم دوباره 300 اش رو تجویز کرد که البته اینم روی جعبه اش نوشه نروپنتین البته تو پرانتز زده گاباپنتین دیگه حالا احتمالا شرکت داروییش فرق داره نمی دونم.
ولی 300 اش خیلی تاثیر داشتحالا که البته خوردن و نخوردنش فرق آنچنانی نمی کنه واسم
به هر حال بهتر از مسکن های دیگه است. جالبه که من خوابم نمی بره ولی خیلی ها می گن خواب آور بوده واسشون
احتمالا به دلیل مصرف خواب های بسیار قوی این خوابم نمی کنه
حتی با مورفین هم خوابم نمی بره
پزشکی می گفت فقط برای تو در حکم مسکن داره عمل می کنه که بعدش که رفتم پیش دکتر خودم ، واسم دوباره 300 اش رو تجویز کرد که البته اینم روی جعبه اش نوشه نروپنتین البته تو پرانتز زده گاباپنتین دیگه حالا احتمالا شرکت داروییش فرق داره نمی دونم.
ولی 300 اش خیلی تاثیر داشتحالا که البته خوردن و نخوردنش فرق آنچنانی نمی کنه واسم
به هر حال بهتر از مسکن های دیگه است. جالبه که من خوابم نمی بره ولی خیلی ها می گن خواب آور بوده واسشون
احتمالا به دلیل مصرف خواب های بسیار قوی این خوابم نمی کنه
حتی با مورفین هم خوابم نمی بره
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth