2011/12/18, 07:56 PM
واااا من که 19 ساله اینجا زندگی میکنم برنج دودی ندیدم تا حالا چه برسه بخورم.مگه الانم هست؟
اون قدیما مامان بزرگم اینا میخوردن.ماشا.. سرحال و سالم بودن ام اس هم نگرفتن
ولی روشش اینطوری که نوشتی تا جایی که من میدونم نیست.برنج رو که هنوز شلتوکه(یعنی رو خوشه )تویه اتاقکی که کوچیکه معمولا از اون بالا اویزوون میکنن بعد پایینش اتیش روشن میکنن طوری که شعله ور نشه و فقط گرماش بره بالا بعد برنجا دودی میشن.
مرحله بعد اینه که خرمن میکنن(اصطلاحش همینه دیگه!)برنج از رو خوشه جدا میشه
مرحل آخر میره کارخونه تا سفید شه.
اینطوری که من میدونم فقط این برنج خشکتره و رنگش یکم فرق داره و از دود خبری نیست چون تو کارخونه سبوسش جدا شده و صاف و صیقلیه.
حالا شاید یه عده کیسه رو میذارن کنار آتیش
به خود آی,خود تو جان جهانــــــی...