2011/12/18, 06:08 PM
زمانی که من پالس انجام میدم یک برآمدگی کوچک روی ناخن انگشتان دستم بوجود میاد که بهدا که ماهها میگذره اگه بخوام بدونم که آخرین بار کی پالس انجام دادم از روی اون بر آمدگی میتونم تخمین بزنم... البته تو این چند وقت اخیر اینقدر فاصله ها زیاد بود که ناخنهام اونقدر رشد کرد که اون مورد از بین رفت
یادمون باشه:
1- از رژیم غـذایی متـعــادل کــه شـامــل مقادیر فراوان از میوه ها و سبزیجات تازه،
حبوبات و گوشت لخم میباشد اســتفاده
کنیم.
2- هــنـگـام انـجام وظـایف خـانه به ویــژه
شستن ظرفها از دستکش استفاده کنیم.
3- ناخن را با برس ویژه تمیز کنیم مخصوصا پس از کار با مواد کثیف.
4- برای سوهان کشیدن ناخنهایمان از سوهانهای نرم و ظریف استفاده کنیم و هـیچگاه ناخنها را در دو جهت سوهان نکشیم. ناخن هـا را تنها از سـمـت گوشـه به سمت مرکز ناخن در یک جهت سوهان بکشیم.
5- از ناخنها استفاده ابزاری نکنیم مثلا از آنها برای بیرون آوردن منگنه استفاده نکنیم.
6- ناخنها را خشک و تمیز نگاه داریم این کار کمک میکند تا باکتریها و قارچها روی ناخنها تجمع پیدا نکنند.
7- اگر ناخنهای پایمان ضخیم بوده و کوتاه کردن آنها دشوار است آنها را بمدت 5 الی 10 دقیقه درون مخلوط آب و نمک گرم(یک قاشق چای خوری نمک در نیم لیتر آب) فرو ببریم. این کار باعث نرم شدن آنها میگردد.
8- ناخنها را برای دارا بودن حداکثر استحکام بـاید بـطور مستقیم کوتاه کنیم و اندکی در گوشه ها گرد شوند.
9- هیچگاه کوتیکول ناخن را جدا نسازیم چون این کار باعث ایجاد عفونت میگردد.
10- از جویدن ناخنها خودداری کنیم.
11- صـابون و مواد شوینده قوی سبب خشکی و ترک برداشتن ناخنها می گردند. بـرای شستن دستها از صابونهای ملایم استفاده کنیم.
12- بیش از یکبار در هفته از لاک برها استفـاده نـکنـیـم زیـرا آنـها بـاعـث خشـکی ناخن میگردند. در صورت استفاده از آنها از لاک برهای فاقد استون استفاده کنیم.
13- پیش از باغبانی ناخنهای خود را در صابون فرو ببریم این کار سبب میشود کثـافـات به زیر ناخنها نفوذ نکنند.
14- پس از سوهان کشیدن ناخن هـا، آنهـا را برای چنـد دقیـقه درون آب گرم صابون دار ماساژ دهیم تا چربی ناخنها گرفته شود.
15- یک تا سه ماه از سال به ناخنهای خود استراحت دهیم و هیچ گـونه لاک و یـا نـاخـن مصنوعی بکار نبریم تا ناخنها مجددا سلامتی خود را بازیابند.
16- آب و مایعات فراوان بنوشیم.
17- برای داشتن ناخنهای سلامت مصرف روزانه 2.5 میـلی گـرم بـیوتـیـن (غیـر از زنـان باردار) و غذاهای حاوی بیوتین مانند تخم مرغ و جگر بسیار مفید میباشد.
18- هر روز دستان و ناخن های خود را با مواد مرطوب کننده مرطوب کنیم. همــچنین از غذاهای سرشار از سولفور و سیلیکون مانند گل کلم و ماهی استفتده کنیم.
19- آب هویج تازه بنوشیم چون سرشار از کلسیم و فسفر بوده و در استحکام ناخنـهـا بسیار مفید میباشد.
20- براق کننده لب برای نرم کردن ناخنها بسیار موثر میباشد.
21- از لاک بر پیش از لاک زدن نیز استفاده کنید زیرا با زدودن چربی ناخن آن را برای قرار گرفتن بهتر لاک آماده میسازد.
22- بـرای زدودن لکهای ایجاد شده توسط گرد و غبار و باکتریها و یا لاکها مـی تـوانـیـم از مـخلوط 10 قسـمت آب و یـک قسـمت سفـید کنــنده خانگی استفاده کنیم و لکها را پاک کنیم.
یادمون باشه:
1- از رژیم غـذایی متـعــادل کــه شـامــل مقادیر فراوان از میوه ها و سبزیجات تازه،
حبوبات و گوشت لخم میباشد اســتفاده
کنیم.
2- هــنـگـام انـجام وظـایف خـانه به ویــژه
شستن ظرفها از دستکش استفاده کنیم.
3- ناخن را با برس ویژه تمیز کنیم مخصوصا پس از کار با مواد کثیف.
4- برای سوهان کشیدن ناخنهایمان از سوهانهای نرم و ظریف استفاده کنیم و هـیچگاه ناخنها را در دو جهت سوهان نکشیم. ناخن هـا را تنها از سـمـت گوشـه به سمت مرکز ناخن در یک جهت سوهان بکشیم.
5- از ناخنها استفاده ابزاری نکنیم مثلا از آنها برای بیرون آوردن منگنه استفاده نکنیم.
6- ناخنها را خشک و تمیز نگاه داریم این کار کمک میکند تا باکتریها و قارچها روی ناخنها تجمع پیدا نکنند.
7- اگر ناخنهای پایمان ضخیم بوده و کوتاه کردن آنها دشوار است آنها را بمدت 5 الی 10 دقیقه درون مخلوط آب و نمک گرم(یک قاشق چای خوری نمک در نیم لیتر آب) فرو ببریم. این کار باعث نرم شدن آنها میگردد.
8- ناخنها را برای دارا بودن حداکثر استحکام بـاید بـطور مستقیم کوتاه کنیم و اندکی در گوشه ها گرد شوند.
9- هیچگاه کوتیکول ناخن را جدا نسازیم چون این کار باعث ایجاد عفونت میگردد.
10- از جویدن ناخنها خودداری کنیم.
11- صـابون و مواد شوینده قوی سبب خشکی و ترک برداشتن ناخنها می گردند. بـرای شستن دستها از صابونهای ملایم استفاده کنیم.
12- بیش از یکبار در هفته از لاک برها استفـاده نـکنـیـم زیـرا آنـها بـاعـث خشـکی ناخن میگردند. در صورت استفاده از آنها از لاک برهای فاقد استون استفاده کنیم.
13- پیش از باغبانی ناخنهای خود را در صابون فرو ببریم این کار سبب میشود کثـافـات به زیر ناخنها نفوذ نکنند.
14- پس از سوهان کشیدن ناخن هـا، آنهـا را برای چنـد دقیـقه درون آب گرم صابون دار ماساژ دهیم تا چربی ناخنها گرفته شود.
15- یک تا سه ماه از سال به ناخنهای خود استراحت دهیم و هیچ گـونه لاک و یـا نـاخـن مصنوعی بکار نبریم تا ناخنها مجددا سلامتی خود را بازیابند.
16- آب و مایعات فراوان بنوشیم.
17- برای داشتن ناخنهای سلامت مصرف روزانه 2.5 میـلی گـرم بـیوتـیـن (غیـر از زنـان باردار) و غذاهای حاوی بیوتین مانند تخم مرغ و جگر بسیار مفید میباشد.
18- هر روز دستان و ناخن های خود را با مواد مرطوب کننده مرطوب کنیم. همــچنین از غذاهای سرشار از سولفور و سیلیکون مانند گل کلم و ماهی استفتده کنیم.
19- آب هویج تازه بنوشیم چون سرشار از کلسیم و فسفر بوده و در استحکام ناخنـهـا بسیار مفید میباشد.
20- براق کننده لب برای نرم کردن ناخنها بسیار موثر میباشد.
21- از لاک بر پیش از لاک زدن نیز استفاده کنید زیرا با زدودن چربی ناخن آن را برای قرار گرفتن بهتر لاک آماده میسازد.
22- بـرای زدودن لکهای ایجاد شده توسط گرد و غبار و باکتریها و یا لاکها مـی تـوانـیـم از مـخلوط 10 قسـمت آب و یـک قسـمت سفـید کنــنده خانگی استفاده کنیم و لکها را پاک کنیم.
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم