پس برای همینه که من اینقدر ذرت دوست دارم عزیزم 





ذرت یکی از غلات مهم است. منشا آن قاره آمریکا بودهاست. پس از گندم، بیشترین اراضی کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد.
ذرت تا قبل از سال ۱۴۹۲ میلادی (سال کشف آمریکا) در قاره آسیا، اروپا و آفریقا بعنوان یک گیاه زراعی شناخته شده نبود. اما این گیاه را از قرنها پیش در آمریکا مرکزی میشناختند و توسط مردم سرخپوست آمریکا کشت میشد. بهمین سبب نام لاتین ذرت از یکی از طوایف سرخپوست بنام Marisi Mahig گرفته شده است.
نام این گیاه در زبان انگلیسی corn در عربی ذرت و بلال است. نام فارسی این گیاه جواری (فرهنگ دهخدا) است ولی واژهی عربی ذرت بکار برده میشود.
ویژگیهای دارویی
ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
پماد ذرت خشک کننده زخمها میباشد.
ذرت غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.
استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگی دندان جلوگیری میکند.
روغن ذرت کلسترول خون را پائین میآرود.
روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است.
گونههای ذرت
اصولا ذرت یک گونهاست ولی از ارقام و واریتههای متفاوتی تشکیل شده است:
ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)
ذرت بلوری (Zea mays var. indurata)
ذرت آردی (Zea mays var. amyalcea)
ذرت پاپ کورن (Zea mays var. everta)
ذرت غلاف دار (Zea mays ver. tunicate)
ذرت مومی (Zea mays var. ceratina)
ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata)
بزرگترین کشورهای تولیدکننده ذرت
۱۰ کشور برتر تولیدکننده ذرت در سال ۲۰۰۹
کشور تولید (تن)
ایالات متحده آمریکا ۳۳۳٬۰۱۰٬۹۱۰
چین ۱۶۳٬۱۱۸٬۰۹۷
برزیل ۵۱٬۲۳۲٬۴۴۷
مکزیک ۲۰٬۲۰۲٬۶۰۰
اندونزی ۱۷٬۶۲۹٬۷۴۰
هند ۱۷٬۳۰۰٬۰۰۰
فرانسه ۱۵٬۲۹۹٬۹۰۰
آرژانتین ۱۳٬۱۲۱٬۳۸۰
آفریقای جنوبی ۱۲٬۰۵۰٬۰۰۰
اوکراین ۱۰٬۴۸۶٬۳۰۰
جهان ۸۱۷٬۱۱۰٬۵۰۹
آرد ذرت
آرد ذرت از آرد کردن ذرت زرد یا سفید به دست میآید و در صورتی که پوست و نطفه آن جدا شده باشد، باید آرد را با مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، تیامین، ریبو فلاوین، و نیاسین تقویت نمود
در ضمن آرد ذرت کامل را نمیتوان برای مدت طولانی نگهداری کرد، زیرا روغن موجود در نطفه به سرعت فاسد میشود
مواد مغذی موجود در یک فنجان یا ۱۲۲ گرم آرد ذرت کامل:
کالری ۴۴۰ - کربوهیدرات ۹۴ گرم - پروتئین ۱۰ گرم - کلسیم ۷ میلی گرم - چربی ۴ گرم - اشباع ۰ - فسفر ۲۹۴ میلی گرم - کلسترول ۰ میلی گرم - آهن ۴٫۲ میلی گرم - سدیم ۴۳ میلی گرم - تیامین ۰٫۴۷ میلی گرم - پتاسیم ۳۵۰ میلی گرم - ریبو فلاوین ۰٫۲۵ میلی گرم - الیاف غذایی ۱۳ گرم - نیاسین ۴٫۴ میلی گرم - ویتایمن آ ۵۷ RE - ویتامین ث ۰ میلی گرم
![[تصویر: vk1ccqusowfaq7cv0zn.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/vk1ccqusowfaq7cv0zn.jpg)
![[تصویر: 3o7veofxa6ux4w0uv52t.jpg]](http://up7.iranblog.com/images/3o7veofxa6ux4w0uv52t.jpg)
![[تصویر: z7565gfv9o8k7sfaegx.jpg]](http://up1.iranblog.com/images/z7565gfv9o8k7sfaegx.jpg)
![[تصویر: lcmtuk6v40ak5xgmvwn1.jpg]](http://up1.iranblog.com/images/lcmtuk6v40ak5xgmvwn1.jpg)






ذرت یکی از غلات مهم است. منشا آن قاره آمریکا بودهاست. پس از گندم، بیشترین اراضی کشاورزی جهان به ذرت اختصاص دارد.
ذرت تا قبل از سال ۱۴۹۲ میلادی (سال کشف آمریکا) در قاره آسیا، اروپا و آفریقا بعنوان یک گیاه زراعی شناخته شده نبود. اما این گیاه را از قرنها پیش در آمریکا مرکزی میشناختند و توسط مردم سرخپوست آمریکا کشت میشد. بهمین سبب نام لاتین ذرت از یکی از طوایف سرخپوست بنام Marisi Mahig گرفته شده است.
نام این گیاه در زبان انگلیسی corn در عربی ذرت و بلال است. نام فارسی این گیاه جواری (فرهنگ دهخدا) است ولی واژهی عربی ذرت بکار برده میشود.
ویژگیهای دارویی
ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است.
پماد ذرت خشک کننده زخمها میباشد.
ذرت غذای خوبی برای پیشگیری سرطان است.
استفاده مداوم از ذرت از کرم خوردگی دندان جلوگیری میکند.
روغن ذرت کلسترول خون را پائین میآرود.
روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماریهای پوستی مفید است.
گونههای ذرت
اصولا ذرت یک گونهاست ولی از ارقام و واریتههای متفاوتی تشکیل شده است:
ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata)
ذرت بلوری (Zea mays var. indurata)
ذرت آردی (Zea mays var. amyalcea)
ذرت پاپ کورن (Zea mays var. everta)
ذرت غلاف دار (Zea mays ver. tunicate)
ذرت مومی (Zea mays var. ceratina)
ذرت شیرین (Zea mays var. saccharata)
بزرگترین کشورهای تولیدکننده ذرت
۱۰ کشور برتر تولیدکننده ذرت در سال ۲۰۰۹
کشور تولید (تن)
ایالات متحده آمریکا ۳۳۳٬۰۱۰٬۹۱۰
چین ۱۶۳٬۱۱۸٬۰۹۷
برزیل ۵۱٬۲۳۲٬۴۴۷
مکزیک ۲۰٬۲۰۲٬۶۰۰
اندونزی ۱۷٬۶۲۹٬۷۴۰
هند ۱۷٬۳۰۰٬۰۰۰
فرانسه ۱۵٬۲۹۹٬۹۰۰
آرژانتین ۱۳٬۱۲۱٬۳۸۰
آفریقای جنوبی ۱۲٬۰۵۰٬۰۰۰
اوکراین ۱۰٬۴۸۶٬۳۰۰
جهان ۸۱۷٬۱۱۰٬۵۰۹
آرد ذرت
آرد ذرت از آرد کردن ذرت زرد یا سفید به دست میآید و در صورتی که پوست و نطفه آن جدا شده باشد، باید آرد را با مواد مغذی مانند آهن، کلسیم، تیامین، ریبو فلاوین، و نیاسین تقویت نمود
در ضمن آرد ذرت کامل را نمیتوان برای مدت طولانی نگهداری کرد، زیرا روغن موجود در نطفه به سرعت فاسد میشود
مواد مغذی موجود در یک فنجان یا ۱۲۲ گرم آرد ذرت کامل:
کالری ۴۴۰ - کربوهیدرات ۹۴ گرم - پروتئین ۱۰ گرم - کلسیم ۷ میلی گرم - چربی ۴ گرم - اشباع ۰ - فسفر ۲۹۴ میلی گرم - کلسترول ۰ میلی گرم - آهن ۴٫۲ میلی گرم - سدیم ۴۳ میلی گرم - تیامین ۰٫۴۷ میلی گرم - پتاسیم ۳۵۰ میلی گرم - ریبو فلاوین ۰٫۲۵ میلی گرم - الیاف غذایی ۱۳ گرم - نیاسین ۴٫۴ میلی گرم - ویتایمن آ ۵۷ RE - ویتامین ث ۰ میلی گرم
![[تصویر: vk1ccqusowfaq7cv0zn.jpg]](http://up6.iranblog.com/images/vk1ccqusowfaq7cv0zn.jpg)
![[تصویر: 3o7veofxa6ux4w0uv52t.jpg]](http://up7.iranblog.com/images/3o7veofxa6ux4w0uv52t.jpg)
![[تصویر: z7565gfv9o8k7sfaegx.jpg]](http://up1.iranblog.com/images/z7565gfv9o8k7sfaegx.jpg)
![[تصویر: lcmtuk6v40ak5xgmvwn1.jpg]](http://up1.iranblog.com/images/lcmtuk6v40ak5xgmvwn1.jpg)
امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم 
