رژیم های غذایی کم نمک امکان ابتلا به بیماری های قلبی را بالا می برند
رژیم های غذایی کم نمک معمولا باعث کاهش فشار خون می شوند ولی در عین حال باعث بالا رفتن میزان کلسترول می شوند.
نتیجه یک پژوهش جدید مزایای کاهش نمک در رژیم غذایی ما را زیر سوال می برد.پژوهشگران دریافتند که رژیم های کم سدیم که منجر به کاهش متوسط فشار خون می شوند، ممکن است با اثراتی نه چندان دلخواه همراه باشند.همه ما به عنوان یک اصل پزشکی پذیرفته ایم که کاهش نمک باعث کاهش فشار خون و در نتیجه منجر به پایین آمدن خطر حمله قلبی می شود.ولی بنا به اظهارات نیلز گرادال، پژوهشگر دانشگاه کپنهاگ «تاثیر این گونه رژیم ها بر روی افراد سالم با فشار خون طبیعی بسیار اندک است».وی می گوید برای بیمارانی که فشار خون بالا دارند، تاثیر این رژیم ها حدود ۵/۳ در صد است.گرادال با گرد آوری حاصل ۱۶۷ تحقیق صورت گرفته به این نتیجه دست یافته است.این تحقیقات بیشتر بر روی اروپایی ها و اهالی آمریکای شمالی صورت گرفته است و با این حال لازم به ذکر است که رژیم های کم سدیم در کاهش فشار خون سیاه پوستان و آسیایی ها تاثیر بیشتری دارد.با اینکه کاهش هر چند اندک فشار خون برای افراد مبتلا اهمیت بسیار دارد، تحقیقات نشان می دهد که کلسترول افرادی که به برنامه های غذایی کم نمک روی می آورند، بالاتر می رود و در نتیجه امکان بروز بیماری های قلبی بیشتر می شود.
[ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است جز احوالم را .. !![