2009/08/07, 03:48 PM
[quot']
http://MScenter.gigfa.com
The first web site of iranian MS society
Sopporrt: mscenter@gmail.com
حمید چون این اولین سایت جهانی که نیست باید به این اشاره کنیم که سایت ایرانیه.بعد تو آدرس سایت gigfaرو ننوشتی.
به نظر من اول کارت همون آدرس سایت باشه کافیه.دیگه لازم نیست multiple sclerosis نوشته بشه.حالا این طرح رو من بالا نوشتم.
[/quote]
فريبا جان مطمئني متني كه نوشتي درسته ؟ ( اولين وبسايت از ايرانيان انجمن ام اس )
فكر نميكنم اين مناسب باشه ولي در كل حق باشماس ما اولين فروم تو جهان نيستيم
gigfa رو هم كه مجيد جان گفتند .
راجع به multiple sclerosis هم بايد بگم كه معمولا كارت ها بالاش اسم جاييس كه داره تبليغ ميكنه من فكر كردم كه اگه ادرس باشه جاي اون زياد قشنگ نيست و ترجيح دادم كه عنوانمون خود ام اس باشه
مجيد من تازه ميخواستم بگم كارت رو مستطيلي تر كني !!
اخه كدوم كارتي رو ديدي كه مربع باشه ؟ ميگي مربعي ترش كنم ؟!!
ولي در كل كارت قشنگي شده . بازم طراحي كن . دوستان ديگه هم طراحي كنن كه بهترين رو انتخاب كنيم
http://MScenter.gigfa.com
The first web site of iranian MS society
Sopporrt: mscenter@gmail.com
حمید چون این اولین سایت جهانی که نیست باید به این اشاره کنیم که سایت ایرانیه.بعد تو آدرس سایت gigfaرو ننوشتی.
به نظر من اول کارت همون آدرس سایت باشه کافیه.دیگه لازم نیست multiple sclerosis نوشته بشه.حالا این طرح رو من بالا نوشتم.
[/quote]
فريبا جان مطمئني متني كه نوشتي درسته ؟ ( اولين وبسايت از ايرانيان انجمن ام اس )
فكر نميكنم اين مناسب باشه ولي در كل حق باشماس ما اولين فروم تو جهان نيستيم
gigfa رو هم كه مجيد جان گفتند .
راجع به multiple sclerosis هم بايد بگم كه معمولا كارت ها بالاش اسم جاييس كه داره تبليغ ميكنه من فكر كردم كه اگه ادرس باشه جاي اون زياد قشنگ نيست و ترجيح دادم كه عنوانمون خود ام اس باشه
(2009/08/07, 11:47 AM)مجـید نوشته است: فکر کنم سایزش باید یه خورده مربع تر بشه !
مجيد من تازه ميخواستم بگم كارت رو مستطيلي تر كني !!
اخه كدوم كارتي رو ديدي كه مربع باشه ؟ ميگي مربعي ترش كنم ؟!!
ولي در كل كارت قشنگي شده . بازم طراحي كن . دوستان ديگه هم طراحي كنن كه بهترين رو انتخاب كنيم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
مث افسانه بی اندازه بودی ...