2010/04/10, 05:35 PM
(2009/10/01, 12:32 PM)سینا نوشته است: شهرزااااااااااد
ژلوفین همون ایبوپروفین مدل ۲۰۰۸ هستش عوارضش کمتره ... بهتره
من یک ساعت قبل از تزریق ۴ ساعت هم بعد از تزریق استفاده میکنم اصلا هیچ چیزی دردی حسی کلا حالم خوبه خوب میمونه� :-X
سلام.
ببخشین شما ژلوفن رو 1 ساعت قبل از تزریق، و یکی هم 4 ساعت بعد تزریق مصرف میکنین؟؟؟؟ یعنی خیلی جرات دارین!
اینجا لیستی از عوارض جانبی ژلوفن 400 رو مینویسم:
در صورت بروز هر یک از عوارض زیر با پزشک مشورت کنید:
سر درد شدید، اختلالات پوستی، اختلالات بینایی، تنگی نفس، افسردگی یا تغییرات رفتاری، اختلالات شنوایی، بی حسی یا ضعف در دستها و پاها، احساس خستگی، اختلالات ادراری و افزایش وزن.
در صورت بروز هر یک از عوارض زیر مصرف دارو رو قطع کنید و سریعا پزشک را در جریان بگذارید:
درد و سوزش معده یا شکم، مدفوع قیری رنگ یا خون آلود، احساس درد و فشار در قفسه سینه، تشنج، تب با یا بدون لرز، تهوع، سوزش دل یا سو هاضمه، لکه های قرمز کوچک روی پوست، جراحت، زخم یا لکه های سفید روی لبها یا داخل دهان، خون دماغ بدون علت خاص، خونریزی یا کبودی غیر معمول، استفراغ و بالا آوردن خون.
عوارض خفیف دیگر که نیاز به مراقبت پزشکی ندارد ممکن است با ایبوپروفن پیش بیایند مانند درد خفیف شکم یا معده، گیجی، خوا آلودگی، تهوع و استفراغ ، سو هاضمه و سوزش قلب
این عوارض به تدریج در طی درمان با تطبیق بدن شما با دارو از بین میروند، البته در صورتیکه ادامه یافتند به پزشک اطلاع دهید.
من اینارو از تو برگه ای که توی جعبه ژلوفن 400 هست نوشتم.
گفتی گل گیلاس عمرش از همه کوتاه تر است و با بادی می ریزد.
اما من لحظه ای را به یاد دارم که گل زندگی ام پژمرد با یک حرف،
باد هم نمی وزید...