2010/04/10, 10:49 AM
رانندگی اصلاً هیچ ربطی به جنسیت نداره بلکه رانندگی یه مهارته که با تمرین و تجربه و ممارست برای هرکسی حاصل میشه 

هر آدم توی زندگیش احتیاج به یادگیری مهارتهای زیادی داره، که یکی از اونها رانندگیه.
ولی مهارتهای مهم تری مثل مهارت بخشش، مهارت گذشت، مهارت محبت کردن و ....
وجود داره که با کسب این مهارتها میشه یه زندگی آروم و دوست داشتنیو با هر شرایطی تجربه کرد، داشتنه این مهارتها با ارزشند و میشه روش مانور داد نه فشار دادن پدال گاز و ترمز.
اونهم چی رانندگی فقط استفاده از یه تکنولوژییه که همه ما فقط مصرف کننده اونیم. پس دیگه این همه بالیدن به مهارتی به این کوچیکی، که تازه راننده نصف قضیه است و تا ماشینی نباشه اصلاً مهارت معنی پیدا نمیکنه، کار بزرگی نیستاااا.

هر آدم توی زندگیش احتیاج به یادگیری مهارتهای زیادی داره، که یکی از اونها رانندگیه.

ولی مهارتهای مهم تری مثل مهارت بخشش، مهارت گذشت، مهارت محبت کردن و ....

اونهم چی رانندگی فقط استفاده از یه تکنولوژییه که همه ما فقط مصرف کننده اونیم. پس دیگه این همه بالیدن به مهارتی به این کوچیکی، که تازه راننده نصف قضیه است و تا ماشینی نباشه اصلاً مهارت معنی پیدا نمیکنه، کار بزرگی نیستاااا.

شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!