با عرض سلام خدمت همه دوستان
بنا به درخواست مکرر دوستان مبنی بر ارسال این رژیم (هرچند که خیلی ها از این رژیم آگاهند) خواهشمندم هیچ نظر، انتقاد، پیشنهاد و یا سوالی را در این تاپیک قرار ندهید چون تصمیم دارم علت سفارش یا منع تک تک موارد را ارسال کنم.
بنابراین با توجه به حجم بالای مطالب، مطالعه برای خوانندگان مشکل خواهد شد و مطالب هم پراکنده میشود.
لطفا هر صحبتی راجع به این تاپیک وجود داره در این لینک مطرح شود:
http://mscenter.ir/showthread.php?tid=5279
معجونهای مفید برای اینگونه بیماران
1. معجون جین سینگ
(روزی 3 قاشق مربا خوری صبح و ظهر و شب میل شود. )
مواد لازم:
جین سینگ 50 گرم.
زعفران گل 1 مثقال.
هل سبز 5 مثقال.
عسل 1 كیلو.
طرز تهیه:
مواد فوق را آسیاب كرده با عسل خوب مخلوط كنید و طبق دستور میل كنید.
2. معجون جوانه گندم.
مواد لازم:
بادام ، فندق ، بادام هندی ، چلغوز ، نارگیل ، كنجد ، پسته از هر كدام 100 گرم
هل آسیاب شده 5 مثقال
دارچین 10 مثقال
زنجبیل 1 مثقال
زعفران 1 مثقال
وانیل 1 قاشق چای خوری سر صاف
آرد جوانه گندم 250 گرم
عسل 500 گرم و
شیره خرما یك لیوان.
طرز تهیه:
همه را آسیاب كرده خوب مخلوط كنید سپس عسل و شیره خرما را اضافه كنید و به آرامی هم یزنید تا یكنواخت شود در دیس پهن كرده و روی آن سلیفون بكشید و روزانه 3 تا 5 قاشق غذا خوری میل كنید.
جین سینگ گنج پنهان طبیعت[u]
سوال: چرا معجون جینسینگ بصورت این ترکیب سفارش شده است:
1- خواص جینسینگ ناشی از وجود عناصر موثر و کمیابی است در ریشه های خود به مقدار فراوان ذخیره دارد. اساتید طب سنتی با تکیه بر تجربیات سالیان متمادی دریافتند که جینسینگ بدون وجود مجموعه ای از جفت ها و عناصر تکمیل کننده دیگر در کنارخود قابلیت جذب برای بدن را نخواهد داشت . استفاده از جینسینگ به تنهایی و بدون بهره گیری از جفت های یادشده کاملا غیر مفید است .
2- بدلیل ایجاد طعم و عطر دلنشین که خوردن این معجون را لذت بخش میکند.
شاید شنیده باشید که 80% طعم خوراکها را با قوه بویایی حس میکنیم و تنها 20% از آن توسط قوه چشایی حس میشود.
17924666588820428481431871011831151438641.jpg (اندازه: 21.42 KB / تعداد دفعات دریافت: 415)
جینسینگ و خواص آن
Ginseng
یکی از گیاهان نیروزا و مقوی که شهرت زیادی در جهان دارد "جینسینگ" می باشد که بهتر است آن را "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" بنامیم.
در کتاب های سنتی و به عربی ریشه گیاه را "جنسه" و "جنسا" می نامند. به فرانسوی و انگلیسی Ginseng و Asiatic ginsengو chinese ginseng گفته می شود.
گیاهی است از خانواده عَشقه Araliaceae که نام علمی آن Panax ginseng می باشد.
ترکیبات شیمیایی
این گیاه دارای گلوکوزیدهای استروئیدی به نام پاناکیلون، یک ساپونین به نام پاناکسوزید یا پاناکسین، مواد صابونی، یک اسانس روغنی فرار به نام پاناسین و یک هورمون و ویتامین B و ویتامین D، ترکیبات استیلنی، استرول ها و سرانجام یک گلوکوزید به نام جینسینگ می باشد.
علاوه بر این جینسنگ سرشار از ویتامینهای A ، B6 و فلز روی است.
بنا به درخواست مکرر دوستان مبنی بر ارسال این رژیم (هرچند که خیلی ها از این رژیم آگاهند) خواهشمندم هیچ نظر، انتقاد، پیشنهاد و یا سوالی را در این تاپیک قرار ندهید چون تصمیم دارم علت سفارش یا منع تک تک موارد را ارسال کنم.
بنابراین با توجه به حجم بالای مطالب، مطالعه برای خوانندگان مشکل خواهد شد و مطالب هم پراکنده میشود.
لطفا هر صحبتی راجع به این تاپیک وجود داره در این لینک مطرح شود:
http://mscenter.ir/showthread.php?tid=5279
معجونهای مفید برای اینگونه بیماران
1. معجون جین سینگ
(روزی 3 قاشق مربا خوری صبح و ظهر و شب میل شود. )
مواد لازم:
جین سینگ 50 گرم.
زعفران گل 1 مثقال.
هل سبز 5 مثقال.
عسل 1 كیلو.
طرز تهیه:
مواد فوق را آسیاب كرده با عسل خوب مخلوط كنید و طبق دستور میل كنید.
2. معجون جوانه گندم.
مواد لازم:
بادام ، فندق ، بادام هندی ، چلغوز ، نارگیل ، كنجد ، پسته از هر كدام 100 گرم
هل آسیاب شده 5 مثقال
دارچین 10 مثقال
زنجبیل 1 مثقال
زعفران 1 مثقال
وانیل 1 قاشق چای خوری سر صاف
آرد جوانه گندم 250 گرم
عسل 500 گرم و
شیره خرما یك لیوان.
طرز تهیه:
همه را آسیاب كرده خوب مخلوط كنید سپس عسل و شیره خرما را اضافه كنید و به آرامی هم یزنید تا یكنواخت شود در دیس پهن كرده و روی آن سلیفون بكشید و روزانه 3 تا 5 قاشق غذا خوری میل كنید.
جین سینگ گنج پنهان طبیعت[u]
سوال: چرا معجون جینسینگ بصورت این ترکیب سفارش شده است:
1- خواص جینسینگ ناشی از وجود عناصر موثر و کمیابی است در ریشه های خود به مقدار فراوان ذخیره دارد. اساتید طب سنتی با تکیه بر تجربیات سالیان متمادی دریافتند که جینسینگ بدون وجود مجموعه ای از جفت ها و عناصر تکمیل کننده دیگر در کنارخود قابلیت جذب برای بدن را نخواهد داشت . استفاده از جینسینگ به تنهایی و بدون بهره گیری از جفت های یادشده کاملا غیر مفید است .
2- بدلیل ایجاد طعم و عطر دلنشین که خوردن این معجون را لذت بخش میکند.
شاید شنیده باشید که 80% طعم خوراکها را با قوه بویایی حس میکنیم و تنها 20% از آن توسط قوه چشایی حس میشود.
17924666588820428481431871011831151438641.jpg (اندازه: 21.42 KB / تعداد دفعات دریافت: 415)
جینسینگ و خواص آن
Ginseng
یکی از گیاهان نیروزا و مقوی که شهرت زیادی در جهان دارد "جینسینگ" می باشد که بهتر است آن را "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" بنامیم.
در کتاب های سنتی و به عربی ریشه گیاه را "جنسه" و "جنسا" می نامند. به فرانسوی و انگلیسی Ginseng و Asiatic ginsengو chinese ginseng گفته می شود.
گیاهی است از خانواده عَشقه Araliaceae که نام علمی آن Panax ginseng می باشد.
ترکیبات شیمیایی
این گیاه دارای گلوکوزیدهای استروئیدی به نام پاناکیلون، یک ساپونین به نام پاناکسوزید یا پاناکسین، مواد صابونی، یک اسانس روغنی فرار به نام پاناسین و یک هورمون و ویتامین B و ویتامین D، ترکیبات استیلنی، استرول ها و سرانجام یک گلوکوزید به نام جینسینگ می باشد.
علاوه بر این جینسنگ سرشار از ویتامینهای A ، B6 و فلز روی است.
من هم ام اس داشتم.