2011/11/06, 01:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/11/06, 02:46 PM، توسط naz.gigili.)
از دیشب تا حالا دارم محاسبه میکنم.
واقعا خوشمان گذشتندی
مه سا دوستت دارم.احساس نزدیکیییی بهت دارم. اگه شوخی کردم ازت عذر میخوام ولی جواب رو تا ساعت 2 بهم ندادی ها! امروزم بهت فرصت میدم
ساینا عاشقتم خیلی باحالی(بادام زمینی + شکلات باراکاتم که آورده بودییییی خیلی خوب بود ).مامانتم خیلی مهربونه
ساغر جونم تو که گلی.امیدوارم همیشه سلامت باشی و دوست گلتم در کنارن باشه.ممنون از همراهیت ( تو حرم )
هیوا جون خودم، که خیلی از بودن کنارت لذت بردم. بهترین ها رو برات آرزو میکنم دوست خوبم. جواب خاستگاریو گرفتی به من بگو.منتظرم
مهرشین جان عزیز از آشنایی باهاتون واقعا خوشحال شدم. مامانم عاشقتون شده.بابت زحمات همسر محترمتون هم ممنون.
منصوره جون،دوست خوبم ازین که تو رو دیدم لذت بردم. همچنین مادر گلت.و برادرت که زحمت ساک ها رو کشیدن.
بهار ماتیلات با محبت تو که اصلا فوق العاده ای. وای به پیشنهادمم فکر کن حتما تا 2 امروز جواب بده
میس بی جونم از همراهیت خیلی ممنونم.راستی رو پیشنهادم فکر کن ضرر نمیکنی
هستی نازنین شما چقدر مهربونین مهرانه جون مامان همش از دست نوشته هات تعریف میکنه. موفق باشی عزیزم.
مریم نازنین از بودن کنارت لذت بردم.از مادر با محبتتون هم سپاس گذارم.با اون معجون های معجزه آسا
الی جون خیلی از دیدنت خوشحالم.روی ماه دختراتم ببوس.از همراهی خواهرزادتونم ممنون.
هدیه جونم که به جز مسیر رفت و برگشت، اصلا ندیدمت.ولی همون هم برای ما خیلی خوب بود و عالی. ممنون از فال.
پروانه رو صدای حیوانات به خصوص قورباغه بیشتر کار کن. از دیدنت خوشحالیدم.
نرگس و نفیسه جان از دیدنتون مشعوف شدم.مادر نازنینی هم دارین.از همراهیشون ممنونم.
آتنا جونم من هنوز منتظرم.بخت با تو یار بود و تونستی بشنوی.به منم بدش دیگه
پریا جان الحق که خیلی صبوری. مادر نمونه ی جمع ما شدی.انشاالله ژوانا جون زودتر بزرگ بشه.شبا بخوابه. و قدر مامان گلی چون شما رو بدونه
سارا جون.امیدوارم تو همه مراحل تحصیل و زتدگیت موفق باشی.در کنارش یک قنادی هم بزنی.با اون کیک های خوش مزت مامانت هم نمونس
بیتا جونم مرسییییی که بودی.تو خیلی ماهی
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .