2011/10/27, 09:41 AM
سلام
مواردی که در بالا نوشتید بسیار موثر هستند، کلا بیماران ام اسی باید سیستم زندگی خود را تغییر بدهند. ولی من پایان نامه ام را درباره اثر نیش زنبور عسل روی بیماری ام اس کار کردم ولی در آخر با مطا لعاتم و کمک اساتیدم فهمیدیم که در جهان به این نتیجه رسیدن که نیش زنبور عسل کاملا بی تاثیر است البته علائم جسمی رو کاهش می ده ولی به عوارضش نمی ارزه اما طب سوزنی ، آب درمانی ،یوگا، پیاده روی سبک روزانه و chang your mind و بی خیالی و خوش گذرونی خیلی جواب می دهد، آب گرم ، گرما و دخانیات و الکل ممکن حتی بیماری رو پیشرونده می شود
بعدشم الکی خوش باشید ، زندگی ارزش هیچ ناراحتی نداره
به امید روزای خوب
افق تاریک و دنیا تنگ و نومیدی تو از فرساست می دانم
ولیکن ره سپردن رو به سوی روشنی زیباست می دانی
به شوق نور در ظلمت قدم بردار، به این غم های جان آزار دل نسپار که مرغان گلستان زار که سرشارن از آواز و آزادی نمی دانند هرگز لذت ذوق رهایی را
و رعنایان تن در نور پرورده ،نمی دانند در بیابان تاریکی ،شکوه روشنایی را
مواردی که در بالا نوشتید بسیار موثر هستند، کلا بیماران ام اسی باید سیستم زندگی خود را تغییر بدهند. ولی من پایان نامه ام را درباره اثر نیش زنبور عسل روی بیماری ام اس کار کردم ولی در آخر با مطا لعاتم و کمک اساتیدم فهمیدیم که در جهان به این نتیجه رسیدن که نیش زنبور عسل کاملا بی تاثیر است البته علائم جسمی رو کاهش می ده ولی به عوارضش نمی ارزه اما طب سوزنی ، آب درمانی ،یوگا، پیاده روی سبک روزانه و chang your mind و بی خیالی و خوش گذرونی خیلی جواب می دهد، آب گرم ، گرما و دخانیات و الکل ممکن حتی بیماری رو پیشرونده می شود
بعدشم الکی خوش باشید ، زندگی ارزش هیچ ناراحتی نداره
به امید روزای خوب

افق تاریک و دنیا تنگ و نومیدی تو از فرساست می دانم
ولیکن ره سپردن رو به سوی روشنی زیباست می دانی
به شوق نور در ظلمت قدم بردار، به این غم های جان آزار دل نسپار که مرغان گلستان زار که سرشارن از آواز و آزادی نمی دانند هرگز لذت ذوق رهایی را
و رعنایان تن در نور پرورده ،نمی دانند در بیابان تاریکی ،شکوه روشنایی را
قصه نيستم که بگوئی ، نغمه نيستم که بخوانی ،صدا نيستم که بشنوی ،یا چيزی چنان که ببينی ،يا چيزی چنان که بدانی ...
من درد مشترکم ،مرا فرياد کن
من درد مشترکم ،مرا فرياد کن