2011/10/25, 12:56 PM
در طبیعت گیاهان زیادی وجود داره که نوشیدنی های خوش عطر و خوش طعم و پرخاصیتی میشه باهاشون درست کرد. اگر مدتی فقط چندتا از این نوشیدنی ها را امتحان کنید دیگه هیچ تمایلی به نوشیدن چای نخواهید داشت. نوشیدنی ای که نه خوش عطر هست و نه لذید. فقط به دلیل کافئین موجود در این گیاه اعتیادآور هست و کسی نمیتونه فکرشو بکنه که بشه چای را از برنامه نوشیدنی های روزانه حذف کرد!!
سختی این کار فقط چند روزه تا ترک کنید، نیازی به کمپ هم نیست. از روش سنتی بستن به تخت میتونید استفاده کنید
من 4سال هست که لب به چای نزدم و حتی یکبار هم هوس نوشیدنش را نکردم چون نوشیدنی های جایگزین خیلی گوارا هستند.
راستی دم نوش (چای کیسه ای) بیشتر گیاهان با ذکر خواص هر کدوم را هم میتونید از فروشگاهها تهیه و جایگزین کنید.
سختی این کار فقط چند روزه تا ترک کنید، نیازی به کمپ هم نیست. از روش سنتی بستن به تخت میتونید استفاده کنید

من 4سال هست که لب به چای نزدم و حتی یکبار هم هوس نوشیدنش را نکردم چون نوشیدنی های جایگزین خیلی گوارا هستند.

راستی دم نوش (چای کیسه ای) بیشتر گیاهان با ذکر خواص هر کدوم را هم میتونید از فروشگاهها تهیه و جایگزین کنید.
من هم ام اس داشتم.