2011/10/17, 11:39 AM
سلام به همه ی دوستای گلم . میخواستم از فربود عزیز و آقا فرشید و بقیه دوستانی که بابت عکس ها زحمت کشیدند تشکر کنم. عالی بودن مثل خود دیدار و خود دوستان
از سمیرای عزیزم هم ممنونم که دلسوزانه نکاتی ریزبینانه رو عنوان کرد که دیدارهای بعدی حتی از این هم بهتر برگذار شن. از مدیر تدارکات و خدمات رفاهی محترم هم مرسی هستم!! که صبورانه انتقادهای ما رو گوش می کنن و روشن بینانه جواب میدن.
به نظر من اینقدر نکات مثبت این دیدار زیاد بود که نکات منفی رو له می کرد.
منم خیلی دلم میخواست وقتی مدیران صحبت میکردند میتونستم ببینمشون
اما به کمی شنیدنشون قناعت کردم. و این اصلا تو ذهنم نمونده بود . چیزهایی که تو ذهنم موندن دیدار مجدد دوستای گلی بود که تو دیدار کرج باهاشون آشنا شده بودم.
اولین دیدار دوستای عزیزی که تو سایت دیده بودمشون و تصورم ازشون یه اسم کاربری و آواتار بود. حالا چهره های دوست داشتنی شون تو ذهنمه.
دیدن مامان پریا و بغل کردن ژوانای عزیزم، یکی از شیرین ترین فرشته هایی که دیدم.
طعم عالی شیرینی لطیفه شکلات جون با مناسبت شیرین ترش و آب پرتقال پالپ دار تازه
بازم بگم؟ حوصله و فرصت خوندن شاید نداشته باشید
دیدار کرج با مشکلاتی همراه بود که اون هم بیشتر به خاطر اعلام حضور نکردن دوستان بود ولی بچه ها با صمیمیتشون کاری کردن که اصلا به نظر نیاد. جا کم بود و به فال نیک گرفتیم که دوستانه تر بشینیم. و از اون دیدار هم فقط قدردانی از زحمات حمید و مجید ، دوستای جدید خوب ، گل های بابا حامد و انرژِی ای که تا مدت ها داشتیم یادمونه. این دیدار که 25 نفر محاسبه نشده رو هم با موفقیت ساپورت کرد.
نکته دیگه اینکه قراره این دیدارها دوستانه باشه که تجدید دیدار کنیم ، درددل کنیم، از مشکلات بگیم و از برنامه های خوبی که برای آینده داریم و ساعات خوشی رو با هم سپری کنیم . حالا اینبار هیئت مدیره محترم صلاح دیده بودن که اولش رسمی برگذار شه. این نباید باعث شه که توقع یه میتینگ سیاسی بین المللی رو داشته باشیم که!!!!
بازم از همتون ممنونم و مشتاق دیدارتونم

از سمیرای عزیزم هم ممنونم که دلسوزانه نکاتی ریزبینانه رو عنوان کرد که دیدارهای بعدی حتی از این هم بهتر برگذار شن. از مدیر تدارکات و خدمات رفاهی محترم هم مرسی هستم!! که صبورانه انتقادهای ما رو گوش می کنن و روشن بینانه جواب میدن.
به نظر من اینقدر نکات مثبت این دیدار زیاد بود که نکات منفی رو له می کرد.

دیدار کرج با مشکلاتی همراه بود که اون هم بیشتر به خاطر اعلام حضور نکردن دوستان بود ولی بچه ها با صمیمیتشون کاری کردن که اصلا به نظر نیاد. جا کم بود و به فال نیک گرفتیم که دوستانه تر بشینیم. و از اون دیدار هم فقط قدردانی از زحمات حمید و مجید ، دوستای جدید خوب ، گل های بابا حامد و انرژِی ای که تا مدت ها داشتیم یادمونه. این دیدار که 25 نفر محاسبه نشده رو هم با موفقیت ساپورت کرد.
نکته دیگه اینکه قراره این دیدارها دوستانه باشه که تجدید دیدار کنیم ، درددل کنیم، از مشکلات بگیم و از برنامه های خوبی که برای آینده داریم و ساعات خوشی رو با هم سپری کنیم . حالا اینبار هیئت مدیره محترم صلاح دیده بودن که اولش رسمی برگذار شه. این نباید باعث شه که توقع یه میتینگ سیاسی بین المللی رو داشته باشیم که!!!!

بازم از همتون ممنونم و مشتاق دیدارتونم
...