سلام به همه ی دوستهای گلم که نمیدونم چی شد که واقعا من سعادت پیدا کردم و افتخار این و داشتم که یه عضو کوچکی از گروهتون باشم!!!!! حتما یه کار خوب خیلی بزرگ انجام داده بودم
من دیدار دوم بود که بینتون بودم و فکر کنم بدجور نمک گیر شدم
دیگه فکر کنم برای دیدار ها همه کار و زندگی و درس رو بیخیال شم و بشتابم
( به قول ساینا جون)
از همه بزرگانی که برای این دیدار زحمت کشیده بودند.....حمید مهربون، حامد عزیز ، علیرضای اکتیو ، فربود بمب انرژی ، سینای بذله گو، حسین دلسوز ، آقا مهدی ( فامیلی ایشون رو نمیدونم
) و .... خیلی خیلی سپاسگذارم. خیلی ثواب می کنید که این همه رو شاد می کنید 
از همه دوستانی که خوراکی های شیرین آورده بودند ( اما متاسفانه من همشو نخوردم
) ممنون. سینا جان در مورد آب پرتقال بخشیدمتون. ناراحت نباشید
سمای عزیزم که از دیدنت دلم ضعف میره. باز هم به امید دیدارت. کاش طولانی تر
لیلی گلم که امیدوارم موفق باشی و امیدوارم تونسته باشم کمک یا راهنمایی برات داشته بوده باشم
ساینای نازنین که ماشالله اینقدر پرجنب و جوشه که کم میشه پیداش کرد و باهاش هم صحبت شد
باران عزیزم که در آخرین لحظات یافتمش و خییییییییییییییییییییییییییییییلی از دیدنت ذوق زده شدم اون هم در ثانیه های آخر. چقدر خوب شد که اومدی جلو نازنین
شکلات و مهدیه و مهسا و آنارام و شهرزاد و نرگس و سعیده خانم و بهار و پرستو جووووون و هانیه و آرزو و ارزو ( که بالاخره همو پیدا کردیم
) و دوستای گل دیگه ای که دیدنشون برام خیلی خیلی لذت بخش بود.
از رویای زیبا و الهام عزیز و رضای شوخ و هانیه شیطون و بقیه دوستانی که از راه دور اومده بودند ممنون
آقا ناصر جای شما و سوغاتی های خوشمزتون هم خالی بود خیلی زیاد و جای همه دوستانی که دوست داشتند و دوست داشتیم تو جمع باشند اما متاسفانه ممکن نشده بود خالی
از اینکه دیر به تشکرات رسیدم عذر میخوام
به امید دیدار

از همه بزرگانی که برای این دیدار زحمت کشیده بودند.....حمید مهربون، حامد عزیز ، علیرضای اکتیو ، فربود بمب انرژی ، سینای بذله گو، حسین دلسوز ، آقا مهدی ( فامیلی ایشون رو نمیدونم

از همه دوستانی که خوراکی های شیرین آورده بودند ( اما متاسفانه من همشو نخوردم

سمای عزیزم که از دیدنت دلم ضعف میره. باز هم به امید دیدارت. کاش طولانی تر
لیلی گلم که امیدوارم موفق باشی و امیدوارم تونسته باشم کمک یا راهنمایی برات داشته بوده باشم
ساینای نازنین که ماشالله اینقدر پرجنب و جوشه که کم میشه پیداش کرد و باهاش هم صحبت شد
باران عزیزم که در آخرین لحظات یافتمش و خییییییییییییییییییییییییییییییلی از دیدنت ذوق زده شدم اون هم در ثانیه های آخر. چقدر خوب شد که اومدی جلو نازنین

شکلات و مهدیه و مهسا و آنارام و شهرزاد و نرگس و سعیده خانم و بهار و پرستو جووووون و هانیه و آرزو و ارزو ( که بالاخره همو پیدا کردیم

از رویای زیبا و الهام عزیز و رضای شوخ و هانیه شیطون و بقیه دوستانی که از راه دور اومده بودند ممنون
آقا ناصر جای شما و سوغاتی های خوشمزتون هم خالی بود خیلی زیاد و جای همه دوستانی که دوست داشتند و دوست داشتیم تو جمع باشند اما متاسفانه ممکن نشده بود خالی
از اینکه دیر به تشکرات رسیدم عذر میخوام
به امید دیدار

...