2011/10/05, 05:57 AM
(2010/10/08, 03:27 PM)soofya نوشته است: من که قبل از 78 سالگی ام اس هم نداشته باشم ، مردم.
خوش بحالشون که انقدر امیدوارن!
بله خیلی امیدوارند . بیشتر از اونی که فکرش رو بکنید . اینجا خیلی متفاوت تره . اونقدر امیدوارند که وقتی میری دانشگاه می بینی خانمه 65 ساله است اومده دانشگاه درس بخونه . در حالیکه توی ایران مثلا یه خانم با 50 سال سن دیگه همه زندگیش رو کرده و واقعا دائم میگه ما که پیر شدیم و منتظر حضرت عزاییل هست
اینجا آدمهای 70-80 ساله سرکار میرن و کلی انرژی زندگی کردن دارن . کلی کلاسهای متفاوت میرن . هفته پیش رفته بودم کلاس رقص باورتون نمی شه دوتا خانوم اومده بودن که نمی تونستن راه برن و توی هر تمرین مثلا من یا یکی دستش رو می گرفتیم تا اون هم انجام بده و کلی با ذوق و لبخند این کار رو انجام میداد . خلاصه اینا رو بهتون گفتم که خدای نکرده احساس درماندگی و یا کسالت و ... نکنید و همیشه به زندگی امیدوار باشید .
در مورد درمان اخیر هم که پزشکان کانادا مخالف انجامش هستند من تقریبا باهاشون موافقم چون معتقدند تا زمانیکه از چیزی بطور دقیق اطمینان نداشته باشند انجام نمی دهند چون مردمشون رو مثل ببخشید موش آزمایشگاهی نمی دونند و تفکراتشون خیلی متفاوته .
الهی
نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد ، نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم ، چو گدا بر سر راهی
کس به غیر از تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی
باز کن در ، که جز این خانه مرا نیست پناهی