2011/10/03, 11:02 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/10/03, 11:04 AM، توسط TootFarangi.)
(2011/10/03, 02:18 AM)bita.s نوشته است: یک سوال داشتم البته اگه اسپم نباشه!مربوط به ام اس هم نیست
تیریکیه دید منطور همون تار دیدنه؟
آخه من از اون تابلوی دکتر ردیفه اولو هم به سختی و با جمع کردن چشمام میبینم.
دوبینی ینی چطوری میشه دید؟
تیرگیه دید به نظرم همون تاری هست ولی اینکه شما علائم بینایی رو تشخیص نمی دین ربطی به تاری نداره !
تاری دید منظور این نیست که شما چیزی رو تار ببینید بعد عینک بزنید خوب بشه ، تاری یعنی یک چیزی شبیه پرده روی چشم تون رو می پوشونه و مانع دید صحیح میشه.
در ضمن طبق گفته ی دوست جان درد شدیدی داره و قابل تحمل نیست. که به دلیل التهاب اعصاب بینایی هست.
دو بینی هم منظور اینه که یکی از چشم های شما حرکت صحیح نداره یا ثابت هست یا نمی تونه با چشم دیگه شما تطابق داشته باشه و اجسام رو دو تایی می بینید یا به سختی می بینید. که این هم با درد همراهه .
(2011/10/03, 10:41 AM)baran نوشته است: من از بعد از همون دفه اول که چشم چپم دردگرفت و تار شد ازون به بعد همیشه درد داره اصلا نمی تونم چشمم بچرخونم برای اینکه اطراف نگاه کنم باید کل سرم بچرخونم تا درد نداشته باشه
یعنی این مشکل حل شدنی نیست؟
اگر کورتون مصرف کردید خوب میشه دردش ولی تاری دید تون ممکنه 100% خوب نشه واسه من خوب شده البته منتها هستن دوستانی که طول کشیده تا کاملا خوب شده . ولی نگرانی نداره

Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth