2011/09/27, 01:28 PM
سلام ،من 2 هفته ای میشه پاهام شدید درد میکنه و ورم کرده رگهام متورم شده فکر می کردم از ام اس باشه به دکترم مراجعه کردم گفت احتمالا واریس داری اومدم اینترنت تحقیق کردم نوشته بود برای درمان واریس باید به متخصص روماتولوژی ویا متخصص عروق مراجعه بکنم من چون بهجت دارم و دکتر معالجم روماتولوژ است دیروز به ایشان مراجعه کردم و تشخیص ایشان این بود که دیسک کمر و عصب سیاتیک باعث درد و تورم در پاهایم است
فعلا فردا باید از کمرم ام ار ای بکنند تا تشخیص قطعی را بدهند
البته من 10 سال پیش هم دیسک کمرم اذیت میکرد با 3 ماه استراحت کامل و کم کردن وزن و ورزش بهتر شده بود ولی نمی دانم چرا برگشت
دکتر گفت دردها که دارم اصلا ربطی به ام اس ندارد آخه من هر قسمت از بدنم که درد بکنه مقصر را ام اس می دانم دوستان دلیل هر درد و تورم ام اس نیست ماها دیواری کوتاهتر از ام اس بینوا نمی شناسیم
فعلا فردا باید از کمرم ام ار ای بکنند تا تشخیص قطعی را بدهند
البته من 10 سال پیش هم دیسک کمرم اذیت میکرد با 3 ماه استراحت کامل و کم کردن وزن و ورزش بهتر شده بود ولی نمی دانم چرا برگشت
دکتر گفت دردها که دارم اصلا ربطی به ام اس ندارد آخه من هر قسمت از بدنم که درد بکنه مقصر را ام اس می دانم دوستان دلیل هر درد و تورم ام اس نیست ماها دیواری کوتاهتر از ام اس بینوا نمی شناسیم