2011/09/13, 08:46 PM
من همه جام تجربه ی درد کردن داشته شصت پام استخون رانم ، زانوم ، استخونهای دستم ، کمرم ، انگشتام حتی جدیدا بهش درد یه بخشی از پشتم دقیقا کنار ستون فقراتم که به نظر نمی رسه استخون باشه ولی در کل همه جام درد می کنه، ساق پام و مچشو یادم رفت بگم . جای دیگه ای هم هست که نگفته باشم؟
بی خیال این نیز بگذرد، من از این دردام به همه ی دکترایی که رفتم شکایت کردم اما هیچی بهم نگفتن ، خب لابد سکوت علامت رضاست.
نه شوخی می کنم این سری که برم حتما براشون بیشتر می گم شاید یه توصیه ای داشته باشن، من پیش روماتولوژیست نرفتم تا حالا ولی این طور که بوش می آد باهاس برم که خیالم راحتتر شه.
می گن یا چیزیو که دوست داری بدست بیار یا چیزیو که بدست آوردی دوست داشته باش، منم با این دردا خوشم ، بدست اومده دیگه چه کنیم
بی خیال این نیز بگذرد، من از این دردام به همه ی دکترایی که رفتم شکایت کردم اما هیچی بهم نگفتن ، خب لابد سکوت علامت رضاست.
نه شوخی می کنم این سری که برم حتما براشون بیشتر می گم شاید یه توصیه ای داشته باشن، من پیش روماتولوژیست نرفتم تا حالا ولی این طور که بوش می آد باهاس برم که خیالم راحتتر شه.
می گن یا چیزیو که دوست داری بدست بیار یا چیزیو که بدست آوردی دوست داشته باش، منم با این دردا خوشم ، بدست اومده دیگه چه کنیم

کلا به این معتقدم که انسان همینکه به چیزی عادت کرد روزگارش بی دردسر می گذره.
mlle بی خیال فرقی نداره که ...
mlle بی خیال فرقی نداره که ...