2011/09/10, 09:55 AM
سلام به همه دوستهای جدید گلم که از آشنایی باهاشون خیلی خیلی خوشحال شدم. با بعضی ها خوشبختانه بیشتر آشنا شدم و با بعضی ها کمتر متاسفانه که امیدوارم در دیدارهای بعدی جبران کنم
هانیه عزیزم که اولین دوستم تو جمع بود (البته بعد از حمید) امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی
رویای دوست داشتنی که از صحبت باهات خیلی لذت بردم
سما جون من از اینکه آخر هم نتونستم عینکت و بشکونم نه تنها ناراحت نیستم بلکه خیلی خوشحالم .چون برام این مهمه که تلاش خودمو کردم و باید بهت بگم که خیلی به دلم نشستی
ساینای گل که برات آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم بازم ببینمت
لیلی عزیز بچه محل که باعث شدی آب گره گره از گلوم پایین بره چون من و وجدانم رو سر بزنگاه قورت دادن آب در برابر گل های بی آب جلوی کافی شاپ قرار دادی و البته خودش یه بطری آب تو کیفش قایم کرده بود
شهرزاد عزیز که آخرم موفق نشدیم کارهای منو سر فرصت ببینی. امیدوارم بیای دانشگاه
از حمید جان که کلی تشکر کردم و باز هم برای همه چی ازش تشکر میکنم
و همین طور حامد
مجید، علیرضای اکتیو، سینا،ناصر،مریم،آرزو،حسین و همه دوستای خوبم که تو این جمع حضور داشتند و زحمت کشیدند.
هانیه عزیزم که اولین دوستم تو جمع بود (البته بعد از حمید) امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی
رویای دوست داشتنی که از صحبت باهات خیلی لذت بردم
سما جون من از اینکه آخر هم نتونستم عینکت و بشکونم نه تنها ناراحت نیستم بلکه خیلی خوشحالم .چون برام این مهمه که تلاش خودمو کردم و باید بهت بگم که خیلی به دلم نشستی
ساینای گل که برات آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم بازم ببینمت
لیلی عزیز بچه محل که باعث شدی آب گره گره از گلوم پایین بره چون من و وجدانم رو سر بزنگاه قورت دادن آب در برابر گل های بی آب جلوی کافی شاپ قرار دادی و البته خودش یه بطری آب تو کیفش قایم کرده بود
شهرزاد عزیز که آخرم موفق نشدیم کارهای منو سر فرصت ببینی. امیدوارم بیای دانشگاه
از حمید جان که کلی تشکر کردم و باز هم برای همه چی ازش تشکر میکنم
و همین طور حامد
مجید، علیرضای اکتیو، سینا،ناصر،مریم،آرزو،حسین و همه دوستای خوبم که تو این جمع حضور داشتند و زحمت کشیدند.
...