2011/08/31, 02:51 PM
من وقتی خودم را برای مسابقات تکواندو انتخابی اماده میکردم پام اسیب دید و حدود یک ماه تقریبا توی گچ بود . وقتی دوباره شروع به راه رفتن کردم بعد چند روز حس کردم پام خیلی داره گرم میشه . خلاصه رفتم پیش متخصص و بعدش هم ام ار ای بعدش هم وقتی جواب را (حدودا)روز بیست و پنجم اسفندماه گرفتم غروب بود رفتم تنهایی پیش دکتر .اونم لطف کرد گفت :ام اس دارم !!!!!!
تصور کنید یه ورزشکار حرفه ای با کلی ارزو بهش بگن اقا ام اس داری دیگه ورزش مورد علاقت را بزار کنار!!! تازه من برا کنکور هم درس میخوندم و باید 4 ماه بعد کنکور میدادم.
خلاصه کنکور همون مکانیک که دوست داشتم قبول شدم . ورزشم هم با ام اس اخرین دان کمربندم را گرفتم !!!
شاید ام اس بگه این عجب بچه پر رویی !! اگر می ترسیدم نه کنکور نه ورزشم نه شغلم همه را تباه می کردم !!! فقط کاره خدا بود !!من هنوز باورم نیست این کارها را کردم!!!
الیس الله بکاف عبده ایا خداوند برای (یاری و هدایت) بنده ی خویش کافی نیست؟؟؟؟؟؟؟ (قران کریم)
ببخشید طولانی شد
تصور کنید یه ورزشکار حرفه ای با کلی ارزو بهش بگن اقا ام اس داری دیگه ورزش مورد علاقت را بزار کنار!!! تازه من برا کنکور هم درس میخوندم و باید 4 ماه بعد کنکور میدادم.
خلاصه کنکور همون مکانیک که دوست داشتم قبول شدم . ورزشم هم با ام اس اخرین دان کمربندم را گرفتم !!!
شاید ام اس بگه این عجب بچه پر رویی !! اگر می ترسیدم نه کنکور نه ورزشم نه شغلم همه را تباه می کردم !!! فقط کاره خدا بود !!من هنوز باورم نیست این کارها را کردم!!!
الیس الله بکاف عبده ایا خداوند برای (یاری و هدایت) بنده ی خویش کافی نیست؟؟؟؟؟؟؟ (قران کریم)
ببخشید طولانی شد
قال الله تعالی :
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم
اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!
من با هر بنده ام طوری رفتار می کنم که انگار همین یک بنده را دارم
اما بنده ی من طوری رفتار می کند که انگار همه خدایش هستند بجز من !!!!!!!!