دوستان خوب ، من فکر میکنم هرکسی چیزی که میدونه یا شنیده رو با ذکر منبع خبر باید بتونه راحت بدون انتظار واکنش بد از طرف دیگران بگه ،چون اینجا ما بچه نداریم . حرفها رو میشنویم ، میسنجیم ، اطلاعات کسب می کنیم ، کسی هم مجبورمون نکرده که چه کنیم وچه نکنیم .حتما هم مفیده چون اطلاعاتی مبادله میشه ، هرکسی میدونه که هیچ ، دیگرانی که نمیدونن ، استفاده میکنن.
باید تحملمون رو بالا ببریم ( اینا رو بیشتربه کسی میگم که از دستش ناراحت شدم
)
مینا جان اگر بعضی ها واکنش تندی نشون دادن ( که البته درست نیست )بخاطر اینه که نمیخوان بچه ها با امید واهی به خود دادن ضربه بخورن ، چون خیلی ایشون مطمئن و بی تردید گفته خوب میشین.در صورتی که همه ام اسی ها مثل هم نیستن . مثلا ممکنه آدم کاملا مثل هیچ کدوم ازانواع تعیین شده ام اس نباشه.
پیشکسوت در این بیماری ، آقا سعید هستن که مدتیه غایبن .کاش بیان نظر بدن.
راستش تا خبر داروی جدید برای اختلال در راه رفتن رو شنیدم علاوه بر زینب عزیز برای آقاسعید هم خیلی خوشحال شدم و همینطور آقا محسن.
باید تحملمون رو بالا ببریم ( اینا رو بیشتربه کسی میگم که از دستش ناراحت شدم

مینا جان اگر بعضی ها واکنش تندی نشون دادن ( که البته درست نیست )بخاطر اینه که نمیخوان بچه ها با امید واهی به خود دادن ضربه بخورن ، چون خیلی ایشون مطمئن و بی تردید گفته خوب میشین.در صورتی که همه ام اسی ها مثل هم نیستن . مثلا ممکنه آدم کاملا مثل هیچ کدوم ازانواع تعیین شده ام اس نباشه.
پیشکسوت در این بیماری ، آقا سعید هستن که مدتیه غایبن .کاش بیان نظر بدن.
راستش تا خبر داروی جدید برای اختلال در راه رفتن رو شنیدم علاوه بر زینب عزیز برای آقاسعید هم خیلی خوشحال شدم و همینطور آقا محسن.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد