2010/02/23, 01:35 PM
حالا چه شیمیایی باشه چه فیزیکی و چه گیاهی
بالاخره دارو مصرف میکنیم و تحت درمانیم
ولی یادمون میره که ما هممون به خصوص ما ام اسی ها به یه دلیلی ام اس اومده سراغمون
خودمون از همه بهتر میدونیم
...........
۳ روز قبل خونه دکتر علم الهدی رفته بودم برا رفع ایرادات سیستم عاملش
تبریز دکتر معروفیه ... ۶ ماه ایرانه و ۶ ماه آمریکا
جزو معدود کسایی هستش که میدونه من ام اس دارم
چند هفته قبل که پیشش بودم بهش در مورد تئوری دکتر زامبونی گفتم که اون موقع گفت از این تئوریا زیاد میدن
.... ولی این سری گفت : آمریکا که بودم پرسیدم و جدیدا هم خیلی تحقیق کردم ... مسئاله زیاد شوخی نیست ... گفت دوستای منم تو آمریکا دارن رو همین کار میکنن و تو مرحله آزمایشن
همه ما قبلا میگفتیم که توی مغز ام اسی ها آهن زیاد تولید میشه ولی دلیلش معلوم نبود
خلاصه بعد از کلی صحبت و حرف و حدیث گفت: سینا اصلا گیرم که همین تئوری جواب بده
مهم این نیست .... مهم این دارو ها نیست .... مهم قضیه life style change هستش
یعنی نوع زندگی کردنت و تغییر بده .... یا اگه میتونی نوع فکر کردنت و تغییر بده .... جهان بینیت و عوض کن
گفت تو یه اشتباهی تو نوع زندگیت داری که به اینجا رسیدی
که البته منم گفتم : اشتباهم این بود که لینوکس کار میکنم و با یه دکتر رفیق شدم و مجبورم الان به نصیحتاش گوش بدم ... که نصف لیوان چایی رو سرم خالی شد
بالاخره دارو مصرف میکنیم و تحت درمانیم
ولی یادمون میره که ما هممون به خصوص ما ام اسی ها به یه دلیلی ام اس اومده سراغمون
خودمون از همه بهتر میدونیم
...........
۳ روز قبل خونه دکتر علم الهدی رفته بودم برا رفع ایرادات سیستم عاملش
تبریز دکتر معروفیه ... ۶ ماه ایرانه و ۶ ماه آمریکا
جزو معدود کسایی هستش که میدونه من ام اس دارم
چند هفته قبل که پیشش بودم بهش در مورد تئوری دکتر زامبونی گفتم که اون موقع گفت از این تئوریا زیاد میدن
.... ولی این سری گفت : آمریکا که بودم پرسیدم و جدیدا هم خیلی تحقیق کردم ... مسئاله زیاد شوخی نیست ... گفت دوستای منم تو آمریکا دارن رو همین کار میکنن و تو مرحله آزمایشن
همه ما قبلا میگفتیم که توی مغز ام اسی ها آهن زیاد تولید میشه ولی دلیلش معلوم نبود
خلاصه بعد از کلی صحبت و حرف و حدیث گفت: سینا اصلا گیرم که همین تئوری جواب بده
مهم این نیست .... مهم این دارو ها نیست .... مهم قضیه life style change هستش
یعنی نوع زندگی کردنت و تغییر بده .... یا اگه میتونی نوع فکر کردنت و تغییر بده .... جهان بینیت و عوض کن
گفت تو یه اشتباهی تو نوع زندگیت داری که به اینجا رسیدی
که البته منم گفتم : اشتباهم این بود که لینوکس کار میکنم و با یه دکتر رفیق شدم و مجبورم الان به نصیحتاش گوش بدم ... که نصف لیوان چایی رو سرم خالی شد

... وقتی تبر به جنگل آمد ، درختان فریاد زدند و گفتند :نگاه کنید دسته اش از جنس ماست !!. ... 1213.2