2011/08/17, 08:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/08/17, 08:47 PM، توسط successful.)
دوستان خواهش می کنم هرگز داروهاتون رو قطع نکنید.من امسال چوب این کارمو رو خوردم.7 سال بود که بدون حمله بودم ولی یه چند ماهی که در تزریق هایم کوتاهی کردم حمله تلخ دوم رو هم تجربه کردم.
این رو هر جای سایت که مرتبط باشه می گم چون نمی خوام هیچ کی اشتباه من رو تکرار کنه!
داروها واقعا در کنترل بیماری (در مورد من عود وفروکش کننده) موثر هستند.
من شخصا پنیر ودوغ وکشک رو اصلا نمی خورم:38:
شیر هم با عسل فراوان
بستنی!!!!!!! شرمنده این یکی رو خیلی دوست دارم ولی کاکائویی ووانیلی چون گرمی اند .
هر وقت دوغ می خورم سردیم میشه وسرم گیج می ره
به نظر من احتیاط شرط اول عقله و پنیر نخوردن منطقی تر از ریسک به خطر انداختن سلامتیه.
این رو هر جای سایت که مرتبط باشه می گم چون نمی خوام هیچ کی اشتباه من رو تکرار کنه!
داروها واقعا در کنترل بیماری (در مورد من عود وفروکش کننده) موثر هستند.
(2011/08/14, 11:11 AM)elahe نوشته است: یه روز یه خانمی که خودش ام اس داشت بهم گفت که عاشق لبنیات بوده ولی با تحقیقاتی که انجام داده یه ام اسی اصلا نباید لبنیات مصرف کنه من اینو به دکترم گفتم گفت اصلا چنین چیزی درست نیست اتفاقا باید زیاد مصرف کنم با اینکه خودمم چند جا دیده بودم که نباید لبنیات مصرف کنم حالا سر دو راهی موندم میخواستم بدونم نظر شما چیه؟
من شخصا پنیر ودوغ وکشک رو اصلا نمی خورم:38:
شیر هم با عسل فراوان
بستنی!!!!!!! شرمنده این یکی رو خیلی دوست دارم ولی کاکائویی ووانیلی چون گرمی اند .
هر وقت دوغ می خورم سردیم میشه وسرم گیج می ره
به نظر من احتیاط شرط اول عقله و پنیر نخوردن منطقی تر از ریسک به خطر انداختن سلامتیه.
تا شقایق هست زندگی باید کرد.